2012-12-10 23:20:36
Φωτογραφία για ''Ψάχνεται'' για αντι-Ντε Γιονγκ η Μίλαν τον Ιανουάριο
Ο Νάιτζελ ντε Γιονγκ τραυματίστηκε σοβαρα, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι άφησε ανοιχτό το παράθυρο μεταγραφής για τη Μίλαν. Διαβάστε, επίσης, τη μεγάλη του ατάκα για τον εαυτό του και τις επισκέψεις του στο Μιλανέλο.

Στην αγορά για έναν αμυντικό μέσο ίσως βγει η Μίλαν τον Ιανουάριο μετά τον τραυματισμό του Νάιτζελ ντε Γιονγκ, ο οποίος στο παιχνίδι με την Τορίνο υπέστη ρήξη στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Ολλανδός εκτιμάται πως θα χάσει όλη τη σεζόν και με αυτή την αφορμή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρόεδρος του συλλόγου, ρωτήθηκε για το πώς θα κινηθεί τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα του.

"Για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο; Πρέπει να ενεργήσουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας. Θα δούμε τι θα συμβεί. Είχαμε έναν ακόμη φρικτό τραυματισμό"είπε στο "Sky Italia" και προσέθεσε:

"Ο Ντε Γιονγκ θα είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και αυτό είναι κρίμα. Αν θα κάνω ένα δώρο στους οπαδούς στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου; Θα δούμε".

Ακόμη, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ρωτήθηκε πώς γίνεται να νικάει η Μίλαν κάθε φορά που πηγαίνει ο ίδιος στο προπονητικό κέντρο. Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: "Πώς γίνεται να νικάμε όταν πηγαίνω στο Μιλανέλο; Φαίνεται πως η παρουσία μου είναι κομβική. Επιπλέον, βοηθάει η εμπειρία μου ως ένας εκ των πιο επιτυχημένων προέδρων στην ιστορία του ποδοσφαίρου".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αύριο στην Ελλάδα ο Καπόνο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αύριο στην Ελλάδα ο Καπόνο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ