2012-12-12 21:27:49
Φωτογραφία για Vassilis Zoulias Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013: Στην επετειακή επίδειξη μόδας του αγαπημένου μας σχεδιαστή
Διάσημα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk. Plus: backstage φωτογραφίες!

Σε μία γιορτή της μόδας το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ο αγαπημένος μας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε την καινούρια του συλλογή για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013. Με τη συλλογή αυτή γιόρτασε, ταυτόχρονα, τα 10 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της μόδας ως designer και το fashion crowd της πόλης ήταν εκεί για να τον τιμήσει.

Η έναρξη δόθηκε με ένα αφιερωματικό βίντεο στον σχεδιαστή: δεκάδες editorials, φωτογραφήσεις, επιδείξεις μόδας και πολλές πολλές υπέροχες δημιουργίες με την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια. Υπό τη μελωδική φωνή του Louis Armstrong ένα-ένα διάσημα μοντέλα, που έκαναν το ξεκίνημά τους με τον σχεδιαστή, άρχισαν να περπατούν στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου. Βίκυ Καγιά, Βίκυ Κουλιανού, Δωροθέα Μερκούρη, Δήμητρα Κωστάκη, Όλγα Κυπριώτου και πολλές άλλες έλαμψαν μέσα στις 50s-inspired δημιουργίες του σχεδιαστή και γύρισαν τον χρόνο πίσω σε άλλες, ρομαντικές εποχές.


Με φόρμες που τονίζουν τη μέση, με διακριτικές, φινετσάτες lingerie/ bustier αναφορές, με πολλά στράπλες μπούστα και με φούστες είτε εφαρμοστές, συνεχίζοντας το αγκάλιασμα μέχρι τη γάμπα σε κοκτέιλ μήκος, είτε full skirts σε fifties στυλ, ο σχεδιαστής τίμησε για ακόμα μία φορά τη θηλυκή σιλουέτα.

Μεταξωτό τούλι, μεταξωτές δαντέλες, satin duchesse και gazar σε γλυκές παστέλ αποχρώσεις που θύμιζαν ζαχαρωτά, αλλά και έντονο φούξια, κίτρινο, μαύρο και ιβουάρ. Η συλλογή συγκεντρώνει ό,τι είναι αληθινά αγαπημένο για τον σχεδιαστή, σε μια πληθωρική εκδοχή που ταιριάζει με τον εορταστικό της χαρακτήρα.

Οι γόβες με την υπογραφή Vassilis Emmanuel Zoulias διακοσμήθηκαν, για την επετειακή συλλογή, από τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων, Περικλή Κονδυλάτο, που έδωσε την artistic πινελιά στα αντικείμενα του πόθου για κάθε fashionista.

Δήμητρα Κωστάκη

Χρυσάνθη Ντάφλα

Βίκυ Καγιά

Δωροθέα Μερκούρη

Βίκυ Κουλιανού

Ευαγγελία Αραβανή

Έσθερ Μαστρογιάννη

 

  

Ο αγαπημένος μας Βασίλης Ζούλιας, backstage με τα μοντέλα του

Μέσα στο κλίμα του show, τα μοντέλα ήπιαν το τσάι τους -λίγο πριν την έναρξη του catwalk- φορώντας τις υπέροχες δημιουργίες του σχεδιαστή.

Οι υπέροχες δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια

Τα παπούτσια της επετειακής συλλογής διακόσμησε ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος

Backstage fever

Βίκυ Καγιά

Δωροθέα Μερκούρη, Δήμητρα Κωστάκη

Περικλής Κονδυλάτος

  Βασίλης Ζούλιας, Βίκυ Καγιά

Ο Βασίλης Ζούλιας ανάμεσα στα μοντέλα του

Η Βίκυ Καγιά με τους μαθητές του Fashion Workshop by Vicky Kaya  

http://www.missbloom.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ