2012-12-13 08:52:07
Φωτογραφία για Δυτική Αχαΐα: Ακυρώνεται το έργο της αποχέτευσης των παραλιακών οικισμών του Αλισσού;
Προς ματαίωση βαίνει το έργο της αποχέτευσης των παραλιακών οικισμών του Αλισσού, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού. Η πληροφορία αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής με αποτέλεσμα ο Σύλλογος να πάρει την πρωτοβουλία και ν' αποστείλει σχετική επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο.

Σε αυτή την επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:

"Δυστυχως όπως πληροφορηθηκαμε τις τελευταιες μερες το εργο της αποχετευσης των παραλιακων οικισμων των Αλισσών βαινει προς ματαιωση

Αποδεικνυεται για αλλη μια φορα ότι οι αιρετοι που μας διοικουν ειναι ανικανοι και για τα στοιχειωδη. Ενα εργο που, οπως μας έλεγε ο αληστου μνημης δημαρχος Γκοτσουλιας, ήταν ετοιμο για δημοπρατηση με εξασφαλισμενη την χρηματοδοτηση, από την προτελευταία θητεία του, αποδεικνύεται σημερα, δύο χρονια μετα την ανάλψη των νέων αιρετών αρχών, οτι ηταν παχια λογια πολιτικαντηδων για να εξαπατουν τους ψηφοφορους και να υφαρπάζουν την ψηφο τους


Βεβαια και οι σημερινοι εκλεγμένοι επί δύο χρόνια μας έλεγαν ότι είχαν έτοιμα και τα τεύχη δημοπράτησης

Ποιός θα απολογηθεί τώρα στους έρμους κατοίκους των παραλιακών οικισμών των Αλισσών που έχουν τον βιολογικό καθαρισμό του Δήμου δίπλα στα σπίτια τους και αποχέτευση δεν έχουν; Τρώνε τα σκατά όλου του πρώην Δήμου Δύμης και αυτοί εξακολουθούν να έχουν βόθρους.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι αιρετοί θα ρίξουν τις ευθύνες πάλι σε κάποιους υπηρεσιακούς παράγοντες. Τα ίδια και τα ίδια Έχουμε σιχαθεί πιά. Σε μια εποχή που είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ για την εθνική οικονομία η απορρόφηση κονδυλίων οι υπεύθυνοι αποδεικνύυονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Η αγανάκτηση των κατοίκων είναι πολύ μεγάλη. Η συσωρευμένη οργή για την αντιμετώπιση των κατοίκων ως πολιτών β κατηγορίας, δεν ελέγχεται Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους .

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ