2012-12-13 14:56:55
Φωτογραφία για Ανοίγει για τους καταναλωτές η Κεντρική Αγορά Αθηνών
Αγορές κρεάτων και οπωροκηπευτικών σε τιμές χονδρικής θα μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές όλες τις ημέρες της εβδομάδας στην Κεντρική Αγορά Αθηνών στου Ρέντη.

Την παραπάνω πρωτοβουλία ανακοίνωσαν ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς και ο πρόεδρος του Οργανισμού Κεντρικής Αγορά Αθηνών ΟΚΑΑ Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Η δυνατότητα αγορών σε τιμές χονδρικής, δηλαδή 20% - 30% κάτω από τις τιμές λιανικής, ίσχυε από πέρυσι αλλά για συγκεκριμένα προϊόντα και μόνο συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας.

Με τη νέα απόφαση οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις αγορές τους όλες τις ημέρες της εβδομάδας σε ειδική πτέρυγα για καταστήματα που απευθύνονται μόνο σε πελάτες λιανικής.

Εκεί στεγάζονται ήδη τρία ιχθυοπωλεία, ένα κρεοπωλείο, ένα παντοπωλείο (με κονσέρβες, τυροκομικά κ.α.) και ένα πρατήριο άρτου. Οι αγορές των οπωροκηπευτικών γίνονται από τα καταστήματα χονδρικής.

Ο ΟΚΑΑ σχεδιάζει να διαμορφώσει μία ακόμη ειδική πτέρυγα με καταστήματα λιανικής η οποία θα λειτουργήσει στα τέλη του 2013, ενώ στον προγραμματισμό περιλαμβάνεται και η κατασκευή ιχθυαγοράς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ