2012-12-13 19:32:49
Φωτογραφία για Στο εδώλιο και πάλι ο επιχειρηματίας Αντώνης Γλου
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει και πάλι ο επιχειρηματίας Αντώνης Γλου για χρέη προς το δημόσιο, μετά την έφεση υπέρ του νόμου που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά της αθωωτικής απόφασής του, πριν από λίγες ημέρες.

Ο κ. Γλου που είχε συλληφθεί για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ποσού ύψους 765.000 ευρώ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε δίκη. Ωστόσο ο επιχειρηματίας αθωώθηκε με το σκεπτικό ότι τα χρέη που τον βάρυναν έχουν ρυθμιστεί και η εταιρία του έχει υποβάλλει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Αντίθετη νομικά άποψη εξέφρασε όμως η Εισαγγελία που άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης χαρακτηρίζοντας την εσφαλμένη με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να δικαστεί εκ νέου για χρέη στο δημόσιο.

Η δημιουργία του ομίλου Glou ξεκίνησε το 1985 όταν η οικογένεια άνοιξε το πρώτο της κατάστημα ένδυσης στον Πειραιά. Γρήγορα οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτάθηκαν και έτσι σήμερα στον όμιλο ανήκουν 42 καταστήματα στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ