2012-12-13 19:27:20
Φωτογραφία για Υπέβαλε την παραίτηση του ο Βενγκέρ, η οποία δεν έγινε δεκτή από την Άρσεναλ
Ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την ήττα από την Μπράντφορντ έθεσε στην διοίκηση της Άρσεναλ την παραίτησή του σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα η οποία δεν έγινε δεκτή

Σε κρίση βρίσκεται τις τελευταία ημέρες η Άρσεναλ και η ήττα από την Μπράντφορντ για τον Κύπελλο, φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γαλλία, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπράντφορντ ο Αρσέν Βενγκέρ έθεσε στην διοίκηση του συλλόγου την παραίτησή του, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή.

Πάντα σύμφωνα με το γαλλικό site "actusports.fr", εκτελεστικός διευθυντής Ιβαν Γκαζίδης έπεισε τον Αλσατό τεχνικό να παραμείνει στην ομάδα, τονίζοντας πως η αντικατάσταση του δεν θα αποτελέσει λύση αυτή την στιγμή.

Μάλιστα η διοίκηση της Άρσεναλ υποσχέθηκε στον Αρσέν Βενγκέρ περισσότερα χρήματα για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παράλληλα, διχασμένοι εμφανίζονται οι φίλοι της Αρσεναλ σχετικά με το αν θα πρέπει να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο Βενγκέρ.

Σε γκάλοπ της εφημερίδας "Guardian" το 54% υποστηρίζει την παραμονή του, ενώ το 46% πιστεύει πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει μετά από 16 χρόνια θητείας στον Λονδρέζικο σύλλογο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επαφές για Κατάι!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επαφές για Κατάι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ