2012-12-13 19:29:20
Φωτογραφία για Με το ένα πόδι στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι ο Πλατανιάς
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο Πλατανιάς ο οποίος με γκολ των Αρότσα (2) και Μαραγκουδάκη νίκησε με 3-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας. Την Κυριακή 23/12 η ρεβάνς

Με το ένα πόδι στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι ο Πλατανιάς. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη με γκολ των Αρότα (2) και Μαραγκουδάκη νίκησε την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-1 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την 3η φάση.

Η ομάδα του Πλατανιά ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκτός από το γκολ που δέχθηκε από τον Αθανασίου από την ΑΣΑ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Η ρεβάνς του αγώνα θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα στις 23 Δεκεμβρίου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού είχε την υπεροχή και σημείωσε τα δύο τέρματα με τον Αρότσα, παρότι σε μια στιγμή αδράνειας δέχθηκε ένα γκολ από τους φιλοξενούμενους.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μαρτσάκης έκανε την σέντρα από δεξιά ο Παπαδόπουλος δεν έδιωξε σωστά την μπάλα και ο Αρότσα με πλασέ από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για την ομάδα των Χανίων.


Ο Πλατανιάς συνέχισε να έχει την υπεροχή, αλλά σε μια στημένη φάση δέχθηκε την ισοφάριση έξι λεπτά αργότερα. Στο 12' λοιπόν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζηρίζου, ο Αθανασίου με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαλούντοκ ισοφαρίζοντας με 1-1.

Μετά την ισοφάριση οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο τα καρέ του Παπαδόπουλου, ώστε να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, κάτι που το πέτυχαν στο 34' πάλι με τον Αρότσα.

Ο επιθετικός από την Βενεζουέλα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή της Αναγέννησης και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς και πάλι μπήκε δυνατά και στο 55' "καθάρισε" την υπόθεση νίκη. Ο Μαραγκουδάκης μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων κέρδισε τις κόντρες και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 3-1.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, καθώς το γκολ του Μαραγκουδάκη είχε κρίνει τον νικητή με συνέπεια να μην δημιουργηθούν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1 και να είναι με το ένα πόδι στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στην Καρδίτσα.

Ο διαιτητής του αγώνα Ευαγγέλου (Αθηνών) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Δέντσα, Ντόε και Γκουγκούδη.

Πλατανιάς: Ζαλούντοκ, Παληγέωργος, Κουρτεσιώτης, Ντόε, Δημήτρης, Δέντσας (84' λ.τρ. Τσοντάκης), Αρότσα, Μαρτσάκης (64' Γκονζάλες), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (73' λ.τρ. Αγκιλέρα), Μιρτσέτα.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Πάτρας, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης (81' Νταμάνης), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (67' Φλιούκας), Υφαντής (75' Μυριώτης), Αθανασιάδης, Τζάνης.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επαφές για Κατάι!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επαφές για Κατάι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ