2012-12-14 23:41:55
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ
Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πως ο πρώτος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης επιτεύχθηκε.

Ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρόλευκων, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, υπογράμμισε αναλυτικά: «Ολοκληρώσαμε την παρουσία μας στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας με 8-2 νίκες. Θεωρώ πως κάναμε μία καλή πορεία. Το σημερινό παιχνίδι ήταν λίγο ιδιόμορφο, καθώς δεν είχε βαθμολογική σημασία, αν δούμε και τα αποτελέσματα και έπρεπε να βρούμε κίνητρο, να νικήσουμε για τον κόσμο και για την φόρμα της ομάδας ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Δεν βρήκαμε ρυθμό από την άμυνά μας, σουτάραμε με άσχημα ποσοστά στα τρίποντα, κράτησε την Αρμάνι στο παιχνίδι. Αν δούμε από την πορεία της η Αρμάνι έχανε κάθε φορά στο σουτ. Είναι μία ομάδα που εκτός έδρας αν δεν επιβάλεις τον ρυθμό σου, σε δυσκολεύει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε και έχουμε νέες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα».


Για την επόμενη φάση της Ευρωλίγκας τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι μέσα ή έξω, όπως και στον άλλον όμιλο. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, αν σκεφτούμε τα άλλα ματς θα χάσουμε την μπάλα. Έχουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου το οποίο θα μας οδηγήσει στον τελικό αν κερδίσουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε να δουλέψουμε στις γιορτές. Υπάρχουν ομάδες δυνατές και εμείς καλούμαστε να επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω θα πάμε καλά. Από κάτι τέτοια παιχνίδια σαν το σημερινό χτίζει χαρακτήρα, καθώς είναι μία μεγάλη προπόνηση μυαλού για τους παίκτες».

Για το ποιος είναι πιο δύσκολος όμιλος: «Και ο άλλος όμιλος είναι δύσκολος. Αυτή η σειρά τελειώνει τον Απρίλιο και οι ομάδες θα αλλάξουν φόρμα και κάποιες θα ενισχυθούν, θα υπάρξουν τραυματισμοί. Οι 16 ομάδες είναι όλες δύσκολες και αν υποτιμήσεις κάποια θα το πληρώσεις».

Για το αν είναι αρνητικό που ο Ολυμπιακός είναι σε καλή φόρμα τη δεδομένη χρονική περίοδο: «Είναι μία συζήτηση που έχει γίνει πολλές φορές, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπαίνει μέσα και ότι υποχρεώσεις και προκλήσεις έχει προσπαθεί να τα καταφέρει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Προσπαθούμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής, όλοι έχουν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής. Προσπαθούμε να χειριστούμε την κατάσταση. Κάναμε και κάποιες εξετάσεις, προπονούμαστε καλά. Έτσι επιλέγουμε να πάμε τη χρονιά και παίρνοντας το καλύτερο από τον κάθε παίκτη της ομάδας μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ