2012-12-16 11:17:28
Φωτογραφία για «Κατσούρ» και... άλλοι έξι
Ο Κώστας Κατσουράνης είναι κι επίσημα πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας παράλληλα σε μία λίστα... λίγων και εκλεκτών.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα από τον προσεχή Γενάρη και για 1,5 χρόνο, έχοντας όμως περάσει προηγουμένως τόσο από την ΑΕΚ, όσο και από τον Παναθηναϊκό.

Κάτι παρόμοιο, ήτοι να παίξει στον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί (πριν ή μετά) και σε ομάδες του τέως ΠΑΟΚ, έχουν κάνει στο παρελθόν μόνο έξι παίκτες.

Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Μάρκος, που μετά από το Τριφύλλι και την Ένωση, πήγε το 2002 στους Θεσσαλονικείς για μία τριετία. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης ξεκίνησε από την ΑΕΚ, καριέρα όμως έκανε στον ΠΑΟΚ, όπου μάλιστα επέστρεψε μετά από τρία χρόνια (2002-05) στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Οκκάς πήγε στον «Δικέφαλο του Βορρά» από την Κύπρο, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ΑΕΚ και Ολυμπιακός, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης αφού έπαιξε για έξι χρόνια στο Τριφύλλι, μετακόμισε στον ΠΑΟΚ το 1999, για να πάει στη συνέχεια στους Πειραιώτες.

Μοναδικός ξένος στη λίστα είναι ο Κόφι Αμπονσά, που το 1998-99 ήταν στους «ερυθρόλευκους», για να τον βρει η επόμενη τετραετία στον ΠΑΟΚ και από το 2003 ως το 2005 να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Όσο για τον Παντελή Καφέ, με τη φανέλα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης έφτιαξε το ποδοσφαιρικό του όνομα και από εκεί μετακόμισε στον Πειραιά (2003-07), πριν πάει στην ΑΕΚ το 2007.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ