2012-12-22 08:05:50
Φωτογραφία για Τρεις στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ
Προσπάθειες για την απόκτηση των Βίκτωρα Κλωναρίδη, Γιάννη Καραλή και Δημήτρη Ανάκογλου καταβάλουν στην ΑΕΚ. Δύσκολη η υπόθεση του πρώην «κιτρινόμαυρου» και εν αναμονή εξελίξεων με τους άλλους δύο.

Τρεις ακόμα μεταγραφές ετοιμάζουν στην ΑΕΚ για την περίοδο του Ιανουαρίου, έχοντας ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Μητρόπουλο και τον Πετρόπουλο.

Η προσπάθεια να ενισχυθεί το αδύναμο ρόστερ της Ένωσης συνεχίζεται, αν και τα διαθέσιμα χρήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα ταμεία της ΠΑΕ δεν επιτρέπουν άμεσες κινήσεις.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» βρίσκονται σε αναζήτηση… κεφαλαίων, ενώ συζητούν με τους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες του και να βοηθήσουν την ομάδα να σηκώσει κεφάλι.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Βίκτωρα Κλωναρίδη, με τους «κιτρινόμαυρους» να εξετάζουν τις πιθανότητες δανεισμού του από τη Λιλ.


Η υπόθεση είναι δύσκολη, αφού η ΑΕΚ έχει περιοριστικούς όρους στις μεταγραφές και χρειάζεται να δαπανήσει περισσότερα από 100.000 ευρώ για να τον φέρει στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Η Ένωση θα συνεχίσει για λίγες μέρες ακόμα τις προσπάθειές της, αφού έχουν ως διαπραγματευτικό όπλο την επιθυμία του 20χρονου μεσοεπιθετικού να επιστρέψει στα Σπάτα αντί να παίξει με τη μορφή δανεισμού στο Βέλγιο.

Την ίδια ώρα, τον «Δικέφαλο» απασχολεί η περίπτωση του Γιάννη Καραλή. Ο 24χρονος φορ μπορεί να φανεί χρήσιμος στα χέρια του Έβαλντ Λίνεν, αφού με την ταχύτητά του μπορεί να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες.

Την Τετάρτη κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της Κέρκυρας, προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται και να μείνει ελεύθερος. Στην ΑΕΚ περιμένουν να μην τραβήξει πολύ η υπόθεση, αν και έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του και μόλις μείνει ελεύθερος θα τον αποκτήσουν.

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί την ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου, το συμβόλαιο του οποίου με τον Πανσερραϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του 21χρονου μέσου, όμως πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα έχουν νέα συνάντηση με τον εκπρόσωπό του, που θα ταξιδέψει από την Ισπανία. Στην Ένωση ελπίζουν ότι ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν θα έχει τρελές απαιτήσεις, αφού δεν υπάρχουν πολλά χρήματα προς διάθεση.

Ξέχωρα από τις περιπτώσεις που προαναφέραμε, στην ΑΕΚ έχουν πάντα στα υπ' όψιν περιπτώσεις παικτών που μπορούν να αποκτηθούν, όπως ο Σοϊλέδης ή ο Νικλητσιώτης.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ