2012-12-22 08:04:52
Φωτογραφία για Βιντιάδης… από Δευτέρα
Οι φίλοι της ΑΕΚ ξέρουν πια ότι η αναβλητικότητα του «από Δευτέρα» δεν ισχύει μόνο για τις… δίαιτες. Το απροχώρητο της κατάστασης όμως κι η επιστροφή Βιντιάδη απ' την Κίνα φέρνουν πιθανότατα εξελίξεις

Η απουσία του Έλληνα εφοπλιστή στην Ασία φέρεται να είχε σχέση (και) με την υπόθεση της «Ένωσης». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δε, αντικείμενο πολλών από τις επαφές που είχε στην Κίνα αφορούσε στην προσπάθεια εξασφάλισης χορηγιών ώστε να συμπληρωθεί το κεφάλαιο που θεωρεί απαραίτητο για να μπει στην ΑΕΚ.

Το γεγονός ωστόσο ότι η κατάσταση στην ΠΑΕ έχει αρχίσει να μην… παλεύεται (σε νέα λεγόμενά του σήμερα προς τους καταληψίες οπαδούς ο Ανδρέας Δημητρέλος επανέλαβε ότι η εταιρεία δεν μπορεί να τρέξει χωρίς χρήματα και ότι σε κάθε περίπτωση ο ίδιος θα εμμείνει στην παραίτησή του στις 17 Ιανουαρίου) κάνει απαραίτητη μια τοποθέτησή του -έστω- για το θέμα της εισόδου στην ΠΑΕ.


Κάτι που φέρεται να έχει καταλάβει ο ίδιος και το οποίο διαρρέεται από το περιβάλλον του πως θα προσπαθήσει να λύσει. Είτε με δημόσια δήλωσή του, είτε με συνάντηση με την ORIGINAL, είτε (στην ιδανικότερη περίπτωση) κάνοντας και τα δυο.

Όπως και να ‘χει, μια ειλικρινής εξήγηση από την πλευρά του επίδοξου επενδυτή (την ώρα που οικονομικές πηγές διαβεβαιώνουν πως θα περάσει η απαραίτητη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο σε 46 δόσεις) είναι το λιγότερο που θα περιμένει από Δευτέρα ο κόσμος και το μόνο που μπορεί ν’ αυξήσει για λίγο ακόμα την υπομονή του.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ