2012-12-26 22:19:01
Φωτογραφία για Γέμισε ο τόπος με μαϊμού iPad και i Phone
Κορόιδα σε… τιμές ευκαιρίας (για τους απατεώνες) αναζητούν επιτήδειοι στις πολυσύχναστες λόγω εορτών αγορές της Ελλάδας, για την πώληση πολυάριθμων ψεύτικων συσκευών iPad και i Phone που έχουν γεμίσει τις «πιάτσες» του παραεμπορίου, το οποίο συνεχίζει να κάνει χρυσές δουλειές στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο συνδυασμός οικονομικής κρίσης, περικοπών εισοδημάτων και …εθιμικής αγοράς δώρων λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, βοηθά τους απατεώνες να βρουν πιο εύκολα τα θύματά τους, καθώς αυτά πείθονται, ότι η αγορά ενός iPad και ενός iPhone σε τιμές …εξευτελιστικές (σε σύγκριση με τις κανονικές), αποτελεί μια συμφέρουσα επιλογή. Είναι δε πρόθυμοι οι… αφελείς αγοραστές, να παραβλέψουν το γεγονός ότι ο πλανώδιος πωλητής, τους πουλά κάτι που μπορεί να είναι κλεμμένο ή λαθραίο, γι` αυτό και μπορεί να το πουλήσει τόσο φθηνά.

Το πόσο ακριβά τους κόστισε η αφέλεια αυτή, το αντιλαμβάνονται αρκετά αργότερα, όταν επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν (οι ίδιοι ή οι παραλήπτες του δώρου), τη νέα υπερσύγχρονη συσκευή, για να διαπιστώσουν πως πρόκειται για μια καλοσυσκευασμένη απάτη, αφού, τόσο το iPad όσο και το iPhone που αγόρασαν, είναι εντελώς ψεύτικα.


Οι απατεώνες έχουν τοποθετήσει ένα σίδερο μέσα σε ένα πλαστικό πλαίσιο για να δώσουν «βάρος» στο δήθεν… iPad ή στο δήθεν iPhone, και έχουν εγκαταστήσει ένα μικροσκοπικό λαμπάκι και μια ζελατίνα με χαραγμένο το μήνυμα «low battery», ώστε πατώντας το κατάλληλο κουμπί, να φαίνεται ότι η συσκευή απλώς χρειάζεται… φόρτιση.

Ανάλογα με την αφέλεια του θύματος, ο απατεώνας δήθεν «μικροπωλητής» μπορεί να αποκομίσει από 150 μέχρι 350 ή 400 ευρώ για ένα iPad και ένα iPhone μαζί, που σε συνδυασμό πωλούνται πάνω από 1.400 ή 1.500 ευρώ, από τα νόμιμα καταστήματα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε πόσο καλοστημένη είναι η απάτη και φροντίστε να μην εμπιστεύεστε τους πλανώδιους που επιχειρούν να σας πουλήσουν ο,τιδήποτε υπερσύγχρονο, σε τιμή… ευκαιρίας.

Η ευκαιρία είναι μόνο δική τους. Εσείς, αν υποκύψετε, θα είστε απλώς… το κορόιδο!

Πηγή: karfitsa
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πιέζει για Πέρισιτς
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πιέζει για Πέρισιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ