2012-12-28 12:03:08
Φωτογραφία για Μοβ: το απόλυτο χρώμα στα ρούχα των γιορτών
Αν έχεις βαρεθεί το κλασικό μαύρο, αλλά δεν σου ταιριάζει το γιορτινό κόκκινο χρώμα, οι σχεδιαστές αναγνωρίζουν πλέον το μοβ, ως το πιο τρέντι χρώμα για τα γιορτινά σου λουκ.

Στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2012 αλλά και στο κόκκινο χαλί με τις εμφανίσεις μεγάλων σταρ, είδαμε το κόκκινο να θριαμβεύβει σε όλες του τις αποχρώσεις.

Κι αυτό είναι και το μεγάλο του ατού. Η παλέτα χρωματικών αποχρώσεων του μοβ είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να καλύψει τέλεια κάθε γούστο και κάθε επιδερμίδα- ανοιχτόχρωμη ή σκούρα.

Κι επειδή έχει την τιμητική του στις γιορτές, μπορείς να επενδύσεις στο μοβ, από το πρωί (ένα μοβ παλτό ή κάπα) ή ένα μοβ φόρεμα ή γόβες για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Μοβ πρωινό λουκ: πουλόβερ ανοιχτό μοβ με λαιμόκοψη V, συνδυασμένο με μαύρο κολάν κι ψηλές μπότες.

Μοβ βραδινό λουκ: μοβ φόρεμα με δαντέλα σε πιο σκούρα απόχρωση. Προσπάθησε να αποφύγεις τα υφάσματα που λαμποκοπούν (γκλιτεράτα ή σατέν) σε μοβ χρώμα γιατί τα φορέματα χάνουν την αρχοντιά τους. Προτίμησε μοβ φόρεμα σε βελούδο ή δαντέλα για πιο αριστοκρατικές χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις.


Πρόσεξε:

- Αν επιλέξεις το μοβ, στο βασικό κομμάτι της εμφάνισής σου (φόρεμα ή παλτό) προτίμησέ το σε σκούρα μοβ απόχρωση, του βατόμουρου που κολακεύει.

- Αν επιλέξεις ένα μοβ κομμάτι που να πλαισιώνει το λουκ σου (peplum φούστα ή γοβάκια), συνδύασε την απόχρωση που θα έχει αυτό με το μακιγιάζ σου (πιο σκούρο μοβ κραγιόν ή σκιά.)

- Αν η επιδερμίδα σου είναι ανοιχτόχρωμη (ή τα μαλλιά σου ξανθά), προτίμησε το παστέλ λιλά στο μακιγιάζ και τα ρούχα.

- Απόφυγε να συνδυάσεις το μοβ στα ρούχα με ασορτί μοβ αξεσουάρ.

- Το μοτίβο του animal print δένει απόλυτα με το μοβ και χαρίζει ένα εντυπωσιακό και καθόλου δεύτερο λουκ.

Κατερίνα Π.

http://www.womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ