2012-12-29 12:19:03
Φωτογραφία για Τρίκαλα σε επιφυλακή: Πυκνή χιονόπτωση στα ορεινά, επικίνδυνη βροχόπτωση στα πεδινά
Από χθες το βράδυ άνοιξαν οι ουρανοί στα πεδινά των Τρικάλων, με ισχυρή βροχόπτωση, που αυτή τη στιγμή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Τα κανάλια και τα ποτάμια της περιοχής έχουν φυσκάρει και τα περισσότερα έχουν υπερχειλίσει. Η θερμοκρασία είναι στους +7 βαθμούς. 

Στα ορεινά των Τρικάλων αυτή τη στιγμή σημειώνεται ισχυρή χιονόπτωση, πάνω από τα 800 μέτρα, ενώ η θερμοκρασία είναι κάτω του μηδενός. Στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου τώρα, σημειώνεται ισχυρή χιονόπτωση, που άρχισε από χθες βράδυ και το ύψος του χιονιού έχει φτάσει τα 40 εκατοστά. Όλα τα αυτοκίνητα κυκλοφορούν με αντιολισθητικές αλυσίδες. 

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, με το οποίο είχαμε πριν λίγο τηλεφωνική συνομιλία, μας ανέφερε πως όλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρίσκονται στο δρόμο για μπορέσουν να κρατήσουν το οδικό δίκτυο ανοιχτό, αλλά συνάμα λόγω της ισχυρής συνεχιζόμενης καταιγίδας στα πεδινά, όλος ο μηχανισμός βρίσκεται σε επιφυλακή. 

Συγκεκριμένα, αυτή την στιγμή δουλεύουν 5 μηχανήματα στο δρόμο από Μαλακάσι προς Καλαμπάκα, 4 από Πύλη έως Γέφυρα Αλεξίου, 1 από Γέφυρα Αλεξίου έως Χαλίκι, 3 από Γέγυρα Αλεξίου έως Καλαμπάκα και 2 από Περτουλιώτικα Λιβάδια έως Κλεινοβό.

trikalaola.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ