2012-12-29 17:23:54
Φωτογραφία για Για τους πραγματικούς Fans τις αυτοκίνησης! Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του συλλεκτικού εξαμηνιαίου περιοδικού Classic Century στα περίπτερα!
Ένα συλλεκτικό περιοδικό για τους λάτρεις των κλασσικών οχημάτων που σίγουρα αξίζει να έχετε στην συλλογή σας! 

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του συλλεκτικού εξαμηνιαίου περιοδικού Classic Century στα περίπτερα! Μία ιστορική αναδρομή στον 20ό αιώνα, μνεία στις Εκθέσεις κλασσικών οχημάτων, στο ρετρό και κλασικό αυτοκίνητο. Το ελληνικό περιοδικό CLASSIC CENTURY εκδίδεται στο Ηράκλειο Κρήτης εδώ και μερικά χρόνια και κυκλοφορεί ανα εξάμηνο σε όλη την Ελλάδα στα περίπτερα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Η θεματολογία του αφορά κυρίως τα κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Όμως αρκετά θέματα καλύπτονται από βιογραφίες, ιστορικές αναδρομές, επαγγέλματα, παλαιές διαφημίσεις, φωτογραφίες κ.λ.π. από τον 20ο αιώνα. Το τελευταίο τεύχος που κυκλοφορεί είναι το Νο 9.

Όσοι ασχολείστε με το αυτοκίνητο και την μηχανοκίνηση γενικότερα αξίζει να το προμηθευτείτε, είτε ως συνδρομητές είτε από τα περίπτερα για να το βάλετε στην πολύτιμη automotive συλλογή σας! Καλή ανάγνωση!

 

Πληροφορίες

Σπερχειού 23, Μεσαμπελιές, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ. 2810 230707, 6944 340030, 6970 446565

Email: [email protected]

Εκδότης: Ρασιδάκης Μιχάλης

Site: http://www.classiccentury.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ