2012-12-31 02:57:02
Φωτογραφία για «Κλείδωσαν» οι θέσεις των νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Τρικκαίων με …«άρωμα» γυναίκας
Αντιδήμαρχοι δύο … ταχυτήτων στον Δήμο Τρικκαίων για πρώτη φορά στα χρονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουtrikalanews.gr έχουν «κλειδώσει» οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τρικκαίων και η πρόταση του Δημάρχου Τρικκαίων Χρήστου Λάππα για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για πρώτη φορά πέρα των 5 έμμισθων θέσεων Αντιδημάρχων, θα υπάρξουν και 3 θέσεις Αντιδημάρχων χωρίς μισθό.

Πέρα των όσων ευσεβών …δημοσιευμάτων υπήρξαν, ο κ. Λάππας τα …διέψευσε πανηγυρικά και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις από … μυαλά που «φούσκωσαν» από τις … γραφίδες που «έχριζαν» Αντιδημάρχους και Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, ανάλογα με τα …συμφέροντά τους Η πρόταση του κ. Λάππα για Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο …Θανάσης Βαβύλης που τα …δημοσιεύματα τον είχαν «τελειωμένο» και …προωθούσαν τον Δημοσθένη Μάντζαρη…

Στο πόστο του, μένει ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών αλλά χωρίς μισθό, ο Οικονομολόγος και πρώην Δήμαρχος Παληοκάστρου Γιώργος Στουρνάρας που και εδώ έπεσαν έξω οι …προβλέψεις των δημοσιευμάτων περί αντικατάστασής του από τον Σταύρο Τραγάνη.


Σε κανένα …δημοσίευμα, δεν …καταγράφθηκε η πρόθεση του κ. Λάππα για αξιοποίηση της δικηγόρου Παρασκευής Βότσιου – Μακρή από την εκλογική Περιφέρεια Καλλιδένδρου σε θέση Αντιδημάρχου…

Ο τραπεζικός υπάλληλος Θεόδωρος Σπανός ως δημοφιλής και όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος …αναντικατάστατος ως Αντιδήμαρχος «Άμεσης Επέμβασης» και ο Μηχανικός Βασίλης Τσιάνας ως ικανότατος Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, παραμένουν στα πόστα τους, ενώ τον Απόστολο Κολότσιο θα αντικαταστήσει ο Πολιτικός Μηχανικός και πρώην Κοινοτάρχης Νεράιδας Ηλίας Καραγεώργος.

Ταυτόχρονα ο Αχιλλέας Μισυρλής τοποθετείται ως αντιδήμαρχος έμμισθος στην θέση του Κώστα Μανώλη.

Συνεπώς, οι 5 έμμισθοι Αντιδήμαρχοι είναι οι Θεόδωρος Σπανός, Βασίλης Τσιάνας, Παρασκευή Βότσιου – Μακρή, Ηλίας Καραγεώργος και Αχιλλέας Μισυρλής.

Οι αναμενόμενες …αντιδράσεις στους «κόλπους» της δημοτικής ομάδας του κ. Λάππα, θα επιχειρηθούν να αμβλυνθούν με τον ορισμό 3 άμισθων Αντιδημάρχων, οι οποίοι θα είναι εκτός του Γιώργου Στουρνάρα, ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Απόστολος Κολότσιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσιος Κατσιάνης.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ