2013-01-01 12:00:08
Φωτογραφία για Γίνεται «πράσινος» ο Ντε Βινσέντι
Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Τόμας Ντε Βινσέντι στη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα και ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού θα γίνει όπως όλα δείχνουν ο 23χρονος μεσοεπιθετικός. Ο άσος των Ηπειρωτών βρίσκεται εδώ και καιρό στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού, αποτελώντας και προσωπική επιλογή του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ενδιαφέρον βέβαια για τον παίκτη και μάλιστα έντονο, έχει δείξει και ο Ολυμπιακός, με τη διοίκηση του ΠΑΣ μάλιστα να επικοινωνεί με τον Αργεντινό την Κυριακή πιέζοντας τον να μην πάει στους «πράσινους», σύμφωνα με το «Goal». Παρ' όλα αυτά ο ίδιος ξεκαθάρισε πως έχει πάρει τις αποφάσεις του και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Εφόσον γίνει αυτό, τότε οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα στραφούν στη διοίκηση του «Άγιαξ της Ηπείρου», ώστε από θέση ισχύος να διαπραγματευτούν την απόκτησή του από τώρα με ένα μικρό ποσό και να μην περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ