2013-01-01 12:29:09
Φωτογραφία για Αρνείται τα πάντα ο Λόβελε
Ο Ροντρίγκο Φερνάντεζ Λόβελε μίλησε στο «Goal» και έδωσε τη δική του οπτική για την υπόθεση του Λούκας που βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ και οι πληροφορίες θέλουν τον Τσιστιακόφ να ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα για ραντεβού με την Καρπάτι παρουσία και του ποδοσφαιριστή. Ο εκπρόσωπος του παίκτη πάντως διαψεύδει πώς μιλά με τον ΠΑΟΚ (και έτσι πρέπει να κάνει αφού έχει συμβόλαιο ακόμη ο πελάτης του) ενώ δεν τονίζει πώς δεν γνωρίζει κάτι για ραντεβού της Καρπάτι με τον ΠΑΟΚ. Η συνέντευξη του:

- Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Λούκας θέλει να φύγει από την Καρπάτι «Εχουμε (σ.σ.: ο Λούκας) έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, καμία τέτοια σκέψη. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο».

- Δεν έχετε δεχθεί καμία κρούση, έστω και ανεπίσημη, από τον ΠΑΟΚ για τον Λούκας;

«Μα δεν έχουμε δικαίωμα να μιλήσουμε με κανέναν από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο. Σας το έχω ξαναπεί ίτι αν μια ομάδα θέλει τον Λούκας, θα πρέπει να απευθυνθεί στην ομάδα του πρώτα απ' όλα».


- Ο Λούκας είναι στην Ισπανία;

«Ναι. Θα επιστρέψουμε στην Ουκρανία την επόμενη εβδομάδα, διότι θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος στην Ουκρανία και η ομάδα θα ακολουθήσει μια περίοδο προετοιμασίας».

- Λέγεται ότι υπάρχει ραντεβού ανάμεσα σ' εσάς, τον Λούκας, την Καρπάτι και εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ.

«Από εσάς το μαθαίνω. Δεν έχω κανένα ραντεβού».

- Είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε μια πρόταση από το ελληνικό πρωτάθλημα για τον Λούκας;

«Μιλάτε πάλι γι' αυτό το ραντεβού που λέτε; Δεν υπάρχει ραντεβού, σας το ξαναλέω. Αλλά αν έρθει πρόταση, όχι σ' εμάς, αλλά στην Καρπάτι, και η ομάδα δεχθεί να τη συζητήσει, τότε θα συζητήσουμε κι εμείς».

Αυτό που μένει, πλέον, να διαπιστωθεί είναι αν η πρόθεση του ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με τον Ισπανό γίνει πράξη το προσεχές διάστημα.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ