2013-01-01 17:59:17
Φωτογραφία για Κινείται για τον Ντίνα της Παναχαϊκής ο Παναθηναϊκός!
Ο Παναθηναϊκός θέλει να έρθει σε συμφωνία με την Παναχαϊκή για την απόκτηση του Ντίνα και για αυτό έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας της Πάτρας.

Η υπόθεση του Θανάση Ντίνα, του 23χρονου (σ.σ. γεννημένος στις 12/11/1989) επιθετικού της Παναχαϊκής είναι αρκετά προχωρημένη από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε ζητήσεις με τον Αλέξη Κούγια ο οποίος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού και το έχει μεταφέρει και στον παίκτη αλλά και τον εκπρόσωπο του.

Οι πράσινοι βέβαια ακόμα δεν έχουν πλησιάσει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρακολουθεί και περιμένεις τις εξελίξεις με αγωνία αλλά δεν αποκλείεται η πρώτη επαφή των δυο πλευρών να γίνει άμεσα. Άλλωστε ο 23χρονος με την έλευση του νέου χρόνου θα αποκτήσει δικαίωμα υπογραφής σε άλλη ομάδα μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Έχουν όμως συνεχείς επαφές με τον Αλέξη Κούγια με τον οποίο είναι επικοινωνία και ο νεαρός άσος ο οποίος έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις πως μόλις υπάρξουν νεότερα θα ειδοποιηθεί.

Αυτό που ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει στο Τριφύλλι είναι αν θα αποκτήσουν από τώρα τον Ντίνα και θα τον εντάξουν άμεσα στο ρόστερ του ή αν θα τον αποκτήσουν αφήνοντας τον όμως ως δανεικό στην Παναχαϊκή έως το τέλος της σεζόν.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ