2013-01-01 18:03:14
Φωτογραφία για 500 χιλιάδες κοστολογεί τον Σισοκό η Βόλφσμπουργκ
Ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ ξεκαθάρισε πως ο Σισοκό είναι προς πώληση το καλοκαίρι με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε επτά μεταγραφές, εκ των οποίων μόνο η μία φαίνεται πως έπιασε και αναφερόμαστε σε αυτή του Σισοκό.

Ο 22άχρονος άσος ήρθε με τη μορφή δανεισμού από την Βόλφσμπουργκ μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς ωστόσο να έχει μπει κάποια οψιόν αγοράς.

Οι εμφανίσεις του Ιβοριανού άσου με τους πράσινους είναι ικανοποιητικές, οπότε η διοίκηση ψάχνει τρόπο να κρατήσει τον Σισοκό και την επόμενη σεζόν.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει με νέο δανεισμό, καθώς ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ ξεκαθάρισε πως ο Σισοκό είναι προς παραχώρηση με ένα ποσό που θα αγγίξει τις 500.000 ευρώ.

"Δεν μας ενδιαφέρει να ανανεωθεί ο δανεισμός του. Ο παίκτης είναι προς πώληση. Με ένα ποσό λίγο πάνω από τις 500.000 θα μπορούσε να γίνει ένα καλό deal", είπε χαρακτηριστικά ο Κλάους Άλοφς στην Sportday.

Από εκεί και πέρα να πούμε πως στον Παναθηναϊκό ψάχνουν για έναν επιθετικό, με το όνομα του Φάνη Γκέκα να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ