2013-01-03 21:02:03
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ!
Αχόρταγοι για νίκες, και νέες διακρίσεις, είναι άπαντες στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Κάιλ Χάινς.

Ο Αμερικανός σέντερ εξήγησε πως στο Λιμάνι είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν αύριο (04/01, 21.45) την Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, κόντρα στην οποία στοχεύουν μόνο σε νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπεσίκτας: «Νομίζω είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Μετά την πρώτη ήττα μας στο Top 16, κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν μας άρεσε καθόλου που χάσαμε».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Η άμυνα θα είναι το «κλειδί» για τη νίκη. Επίσης, το πώς θα λειτουργήσουμε στην επίθεση παίζει μεγάλο ρόλο».

Για την ήττα από την Κάχα Λαμποράλ: «Δεν λέω πως κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ δεν είχαμε ενέργεια και κίνητρο, δεν ψάχνω για δικαιολογίες, υπήρχε κούραση από το ταξίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θέλουμε νίκες, είμαστε πεινασμένοι και απλώς πιστεύω πως δεν παίξαμε καλά».

Για τον Αντρέα Τσινκέρι, ο οποίος ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας και τον είχε προπονητή στη Βερόλι: «Δεν το έχω ξεχάσει. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι ο λόγος που είμαι εδώ, έχει φοβερό μπασκετικό IQ, έχω μιλήσει με συμπαίκτες μου, τους εξήγησα πόσο καλός είναι. Μπορεί να καταφέρει πολλά και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον με την Εθνική Ελλάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ