2013-01-04 12:32:05
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ
Ομιλία προς τους παίκτες του Ολυμπιακού είχε στην χθεσινή (03/01) προπόνηση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ζήτησε σκληρή δουλειά και συγκέντρωση για να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι και να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ γεμάτο δίμηνο, με κρίσιμες και δύσκολες αναμετρήσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Σας θέλω όλους πολύ συγκεντρωμένους και πολύ σοβαρούς στις προπονήσεις, καθώς μόνο αν δουλέψουμε σκληρά και σωστά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρετε ότι πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην Ευρώπη. Για να πετύχουμε τους στόχους μας χρειάζεται σοβαρότητα και σκληρή δουλειά», είπε αρχικά ο Ζαρντίμ, όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής» και συνέχισε:

«Το ματς που μας περιμένει πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Μετά από διακοπές πάντα απαιτείται επιπλέον συγκέντρωση στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε τη Βέροια ώστε να ξεκινήσουμε όπως πρέπει τη χρονιά αλλά θέλω να παίξουμε και όμορφο ποδόσφαιρο ώστε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας που θα έρθει στο γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καιγόμαστε στην Αυστραλία!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Καιγόμαστε" στην Αυστραλία!
114 χρόνια «Θάρρος»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
114 χρόνια «Θάρρος»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ