2013-01-05 13:40:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Νεαροί απειλούν με καυτό υλικό παντρεμένες
Η εκτός ορίων διασκέδαση τη Χριστουγεννιάτικη βραδιά μετέτρεψε σε εφιάλτη τη ζωή τους! Ο λόγος για τέσσερις παντρεμένες και μητέρες παιδιών από την Πάτρα που επιδόθηκαν σε ομαδικό όργιο με νεαρούς αλλά τώρα τρέχουν και δεν φθάνουν προσπαθώντας να εντοπίσουν τους πιτσιρικάδες και να τους υποχρεώσουν να σβήσουν τις φωτογραφίες που τους άφησαν να τραβήξουν κατά τη διάρκεια της πράξης!

Όλα άρχισαν όταν οι γυναίκες, η εικόνα των οποίων παρέπεμπε σε καθωσπρέπει κυρίες και μάλιστα νοικοκυρές, αποφάσισαν να βγουν για διασκέδαση ανήμερα τα Χριστούγεννα αλλά... χωρίς τους άνδρες τους. Η γυναικοπαρέα κατέληξε σε γνωστό κλαμπ που λειτουργεί στο κέντρο της πόλης και φαίνεται ότι το ποτό σε συνδυασμό με τις πονηρές ματιές που έριχναν και δέχονταν από διάφορους νεαρούς δεξιά και αριστερά τις έκαναν να ξεφύγουν από τα όρια. Μάλιστα προς τις πρώτες πρωινές ώρες και εφόσον στο μαγαζί είχαν μείνει λίγοι πλέον, μπήκε μία παρέα πέντε νεαρών, όχι πάνω από 25 ετών, όλοι τους καλογυμνασμένοι και αρκετά εμφανίσιμοι.


Έτυχε να καθίσουν δίπλα στην παρέα των γυναικών και δεν άργησαν να ξεκινήσουν οι γνωριμίες, τα πειράγματα και φυσικά τα κεράσματα. Και οι γυναίκες είχαν πιει τόσο πολύ που η μία έσπρωχνε την άλλη ρίχνοντάς την πάνω στην παρέα των νεαρών. Και οι τελευταίοι δεν το κουνούσαν από εκεί ούτε εκατοστό, θεωρώντας πως ήταν θέμα χρόνου να φύγουν μαζί τους. Κι έτσι έγινε, με πρωτοβουλία της μιας εκ των τεσσάρων η οποία πρότεινε να πάνε όλοι μαζί στο διαμέρισμα της... φοιτήτριας κόρης της η οποία έλειπε σε ταξίδι!

Πόζαραν και στα κινητά τους Για την ακρίβεια, δεν πήγαν όλοι στο ραντεβού. Η μία από τις γυναίκες αποχώρησε και ακολούθησαν μόνο οι τρεις. Το ίδιο όμως και με τους νεαρούς, καθώς ο πέμπτος της παρέας αποφάσισε να γυρίσει σπίτι λέγοντας πως τον περίμενε η σύντροφός του. Οι υπόλοιποι όμως πήγαν στο διαμέρισμα όπου όπως μάθαμε δεν υπήρξε κανένας... φραγμός! Το πρωί οι νεαροί είχαν φύγει και τότε οι γυναίκες θυμήθηκαν πως πάνω στο μεθύσι τους και στο όλο κλίμα, τους επέτρεψαν να τις φωτογραφίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα! Άρχισαν να επικοινωνούν μαζί τους αλλά δεν απαντούσε κανείς. Και όλες τις μέρες που μεσολάβησαν έχουν δώσει αγώνα δρόμου για να τους εντοπίσουν. Χωρίς αποτέλεσμα ως ώρας...!

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διώξη κατά της JP Morgan Chase
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διώξη κατά της JP Morgan Chase
Περί φοροφυγάδων….
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Περί φοροφυγάδων….
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ