2013-01-05 20:14:14
Φωτογραφία για Με ήττα στην Τρίπολη ξεκίνησε το 2013 για την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ προηγήθηκε στην Τρίπολη, αλλά ο Αστέρας με επικίνδυνες αντεπιθέσεις ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε με 3-1, διατηρώντας το αήττητο στην έδρα του και βυθίζοντας την Ένωση.

Με το αριστερό μπήκε για την ΑΕΚ το 2013, αφού αν και άνοιξε το σκορ στην Τρίπολη με γκολ του Κουτρουμπή, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή και να πάρουν το τρίποντο.

Οι συνεργασίες μεταξύ των Αργεντίνων και των Ισπανών ήταν που απέφεραν τα τρία γκολ των Αρκάδων, αφού οι Περόνε-Ντε Μπλάσις και οι Ναβάρο-Ράγιος συνδυάστηκαν άψογα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα τους με 3-1.

Έτσι, η ομάδα της Τρίπολης εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ τελευταία παραμένει η ΑΕΚ.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Διαιτητής: Τριτσώνης

Βοηθοί: Σαραϊδάρης, Σωτηρόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Κάστελς, Φορμίκα, Άλβαρες, Ντε Μπλάσις, Ράγιος (90'+2 Πιπίνης), Καλαντζής (32' Φραγκουλάκης), Ναβάρο, Περόνε (89' Έγκον)


ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Παπαδημητρίου, Μητρόπουλος, Ρίκκα (70' Γκερέιρο), Φέτσης (60' Κορδέρο), Γροντής (65' Σταματής), Φούντας, Πετρόπουλος

Γκολ: 36' Ντε Μπλάσις, 65' Ράγιος, 71' Περόνε / 20' Κουτρουμπής

Κίτρινες κάρτες: Μπαρτολίνι, Άλβαρες, Φορμίκα / Γροντής

Ανασκόπηση αγώνα

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αστέρα να πιέζει στα πρώτα λεπτά, αλλά η Ένωση ήταν αυτή που έφτασε πρώτη στο γκολ. Μόλις στην πρώτη αξιόλογη φάση που δημιουργήθηκε μπροστά από τις δύο εστίες, στο 20ό λεπτό, από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Γιάγκο, που (άθελά του) έστρωσε στον Κουτρουμπή, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να απαντήσουν, αφού στο 36', σε μία ωραία αντεπίθεση με τον Περόνε να φεύγει μόνος του από δεξιά, ο Αργεντίνος βρήκε με παράλληλη μπαλιά τον Ντε Μπλάσις, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα σε κενή εστία για το 1-1.

Ακολούθησαν μερικά... στείρα λεπτά μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, κάτι που συνέβη και στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου μέρους. Μέχρι να έρθει ένα ακόμα γκολ, και πάλι από τους Αρκάδες, σε μία ακόμα αντεπίθεση. Συγκεκριμένα, στο 65ο λεπτό, ο Ναβάρο πάσαρε εξαιρετικά στον Ράγιος, ο οποίος με πλασέ απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο (η μπάλα κόντραρε και στον Παπαδημητρίου) ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Αστέρα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την ΑΕΚ, στο 71ο λεπτό, οι Ντε Μπλάσις και Περόνε άλλαξαν ρόλους, με τον πρώτο να βρίσκει με ωραίο τρόπο τον συμπατριώτη του, ο οποίος νίκησε με δυνατό σουτ τον Κωνσταντόπουλο για το 3-1.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Εμανουέλ Περόνε ήταν αυτός που έλυσε το γόρδιο δεσμό για τον Αστέρα, αφού από δική του ωραία ενέργεια προήλθε το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους, ενώ ήταν και αυτός που "κλείδωσε" τη νίκη για την ομάδα του.

Ο αδύναμος κρίκος

Η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ ήταν για μία ακόμη φορά το μεγάλο της πρόβλημα. Εκτέθηκε και στα τρία γκολ του Αστέρα, αφού έγιναν αρκετά λάθη, τόσο από τους μέσους όσο και από τους αμυντικούς.

Στατιστικά Αγώνα3Γκολ13Ασίστ07Τελικές Προσπάθειες53Σουτ εντός μεγάλης περιοχής13Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής41Κεφαλιές01Αποκρούσεις314Επεμβάσεις1110Κλεψίματα917Φάουλ146Οφσάιντ13Κόρνερ350Λάθη442/14Γεμίσματα4/18

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ