2013-01-06 11:46:10
Φωτογραφία για ΟΥΣΙΑ, ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ... ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Στον Ολυμπιακό άφησαν γρήγορα πίσω τους τη νικηφόρα αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, για το Top 16 της Ευρωλίγκας και επικεντρώνονται στο σημερινό (06/01, 17.00) αγώνα πρωταθλήματος της Α1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της οποίας παίζουν στο «Ανδρέας Παπανδρέου» απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και στο Λιμάνι και οι πρωταθλητές Ελλάδας και ευρώπης έχοντας καλή ψυχολογία, αλλά και με τη διαφορά που τους χωρίζει από τους νεοφώτιστους να είναι μεγάλη, θέλουν να συνδυάσουν ουσία και θέαμα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα επιχειρήσει, παράλληλα, να εντάξει στην ομάδα του τον Γκιόργκι Σερμαντίνι που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και προσοχή τον αγώνα τους με τον Πανελευσινιακό, όπως άλλωστε κάνουν με όλους τους αντιπάλους τους ανεξαρτήτου μεγέθους και φυσικά δεν προτρέχουν. Μπορεί να ακολουθεί δύσκολος ευρωπαϊκός αγώνας, στη Βαρκελώνη με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, στον Ολυμπιακό όμως έχουν συγκεντρωθεί απόλυτα στην αναμέτρησή με τον Πανελευσινιακό, αφού είναι γνωστό πως θέλουν να πηγαίνουν βήμα βήμα.

Ο 47χρονος τεχνικός δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, αν κι αναμένεται να δώσει «ανάσες» σε βασικές μονάδες. Τα ζητούμενα για τους πρωταθλητές είναι απλά: Θέλουν να ανακτήσουν τον ρυθμό τους και να δουλέψουν πάνω σε επιμέρους κομμάτια του παιχνιδιού τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ