2013-01-06 20:53:40
Φωτογραφία για «Θέμα» με τον Μπουμσόνγκ!
Ο Χουάν Ρότσα πήρε «πάνω» του την επιστροφή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ την ώρα που η διοίκηση είχε ανάψει... κόκκινο! Ενόχληση και έλλειψη συνεννόησης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η επιστροφή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ενώ όλο αυτό το διάστημα ήταν στη... μαύρη λίστα, καθώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού θεωρούσε πως υποκρινόταν τον τραυματία, όπως ήταν λογικό προκάλεσε απορίες και ερωτηματικά. Στοιχεία που έγιναν ακόμη εντονότερα μετά την τραγική εμφάνιση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού. Φυσικά, η όλη ιστορία δεν πρέπει να κριθεί από το αποτέλεσμα. Εξάλλου, είναι τουλάχιστον αστείο, ένας ποδοσφαιριστής που «κοροϊδεύει και δεν είναι τραυματίας» να επανέρχεται στη βασική ενδεκάδα τέσσερις μήνες μετά! Την ώρα που βρίσκεται σε συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει από την Παιανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» είχαν επισημάνει στον Ρότσα όλο το... στόρι με τους τραυματισμούς, τις ιατρικές γνωματεύσεις και τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και είχαν ξεκαθαρίσει πως αν θέλει να χρησιμοποιήσει ξανά τον έμπειρο στόπερ, αυτό θα γίνει μόνο με δική του ευθύνη.


Ο «Μπούμ» γύρισε στους αγωνιστικούς χώρους με την φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως αυτή η επιλογή είναι δεδομένο πως ενόχλησε τους διοικούντες το «τριφύλλι». Είναι ξεκάθαρο, βέβαια, πως υπάρχει έλλειψη συνεννόησης ανάμεσα στον Χουάν Ρότσα και τον Γιάννη Αλαφούζο, κάτι που είχε φανεί και μετά τα όσα ακολούθησαν του παιχνιδιού με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ