2013-01-07 01:25:02
Φωτογραφία για Σοκ: Επιδρομή για καυσόξυλα στο δρόμο Ευλάλου-Θαλασσιάς. Δεν υπάρχουν πια λεύκες !
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα του XanthiPress.gr το απόγευμα της Κυριακής.

Οι λεύκες που υπήρχαν κατά μήκος της επαρχιακής οδού μεταξύ Ευλάλου και Θαλασσιάς δεν υπάρχουν πια ! Κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής, ουσιαστικά, επιδρομή και έκοψαν όλα τα δέντρα που υπήρχαν κατά μήκος του δρόμου.

Πρόκειται για τεράστιο αριθμό πανήψυλων δέντρων που κόπηκαν και φορτώθηκαν σε πλατφόρμες σε μια διαδρομή 8 χιλιομέτρων πλάι στο δρόμο και μέσα στο αποστραγγιστικό κανάλι, που κινείται παράλληλα με το δρόμο.

Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι από το Δασαρχείο δόθηκε σχετική άδεια, λόγω των επικείμενων εργασιών διαπλάτυνσης του δρόμου. Όπως η έκταση της καταστροφής και το γεγονός ότι έχουν κοπεί δέντρα σε πολύ μεγάλη απόσταση από το δρόμο και έχουν εξαφανιστεί ακόμη και αυτά που υπήρχαν στην εξωτερική όχθη του αποστραγγιστικού καναλιού, μαρτυρούν το μέγεθος της επιδρομής. Χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να εξαφανιστούν όλες οι λεύκες που υπήρχαν για πολλές δεκαετίες στο γνωστό δρόμο του κάμπου.

Παράλληλα, τα γεγονότα που κατέγραψε το XanthiPress.gr μαρτυρούν και το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, καθώς οι κάτοικοι της εν λόγω περιοχής αναζητούν τρόπο να εξασφαλίσουν δωρεάν ξύλα για τη θέρμανση του χειμώνα. Το γεγονός ότι η όλη αποψίλωση της περιοχής πραγματοποιήθηκε απόγευμα των Φώτων, απέτρεψε οποιαδήποτε περίπτωση ελέγχου όσων έκοψαν τα δέντρα.
xanthipress.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ευχές για τα Θεοφάνεια [video]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ευχές για τα Θεοφάνεια [video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ