2013-01-07 02:53:27
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (3-0)
Σε ακόμα ένα αγώνα με δυο... πρόσωπα και δυο ημίχρονα ο Ολυμπιακός κατάφερε τελικά να πάρει μια άνετη νίκη επί της Βέροιας (3-0) με τον Χουάν Πάμπλο Πίνο να "κερδίζει" τις εντυπώσεις και να κάνει τη διαφορά στο αλλαγμένο πρόσωπο του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι ερυθρόλευκοι παρόλο που "μπήκαν" με όρεξη δεν κατάφερναν να βρουν λύσεις στο πρώτο μέρος απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Βέροιας, κάτι που έγινε με την είσοδο του Πίνο στο ματς. Με καλές και κακές στιγμές οι περισσότεροι παίκτες του Ζαρντίμ πήραν αυτό που ήθελαν, όμως πέραν του Πίνο που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ελπίδες για το μέλλον, κανένας, ενώ ΟΛΟΙ προσπάθησαν, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Διάθεση πάντως υπήρχε Ας δούμε και τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Κάρολ:

Πέρασε ένα από τα πιο ήσυχα βράδια της καριέρας του. Δύο, τρία το πολύ σουτ πήγαν προς την εστία του και είτε έφυγαν άουτ, είτε μπλόκαρε χωρίς δυσκολία.


Τοροσίδης:

Κόντρα σε μια ακίνδυνη επιθετικά Βέροια δεν αντιμετώπισε, βέβαια, αμυντικά προβλήματα. Προσπάθησε λίγο επιθετικά ενώ στο 85' κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Τζιμπούρ για το 2-0. Κατά τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο...

Μανωλάς:

Στο πρώτο μέρος αντιμετώπισε προβλήματα με τον Κόστλι, αλλά στην επανάληψη "πήρε τα... μέτρα" των αντιπάλων του και εμφάνισε το καλό του πρόσωπο αμυντικά. Είχε 1-2 επιπόλαιες ενέργειες στο κατέβασμα της μπάλας, ενώ στο 10' είδε τον Λόπεζ να εξουδετερώνει την κεφαλιά του από το ύψος της μικρής περιοχής.

Κοντρέρας:

Είναι εμφανές πως του λείπουν παιχνίδια και ρυθμός. Είχε και αυτός προβλήματα κόντρα σε Κόστλι και Ιωάννου, με τις αντιδράσεις του να είναι αργές. Ανέβασε πάντως την απόδοση του στην επανάληψη.

Χολέμπας:

Σε γενικές γραμμές... πάλεψε το ματς. Αμυντικά δεν είχε κανένα θέμα, επιθετικά προσπάθησε αρκετές φορές να ανέβει την αριστερή πλευρά και να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και τις περισσότερες τα κατάφερε.

Μοντέστο:

Από την στιγμή που η Βέροια αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και να βγει στην επίθεση, η παρουσία του έμοιαζε με... περιττή πολυτέλεια, καθώς επιθετικά είναι δεδομένο πως μπορεί να προσφέρει ελάχιστα και κυρίως στις στημένες φάσεις. Προσπάθησε πάντως στην δημιουργία παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Μανιάτης:

Έτρεξε ακατάπαυστα, πρέσαρε στη μεσαία γραμμή και αναχαίτιζε με ευκολία τους αντιπάλους του, κερδίζοντας συνεχώς κατοχές για την ομάδα του. Η δημιουργία και γενικά το επιθετικό παιχνίδι δεν είναι το δυνατό του σημείο, όμως κόντρα στη Βέροια τουλάχιστον ήταν σωστός στις περισσότερες μεταβιβάσεις του.

Γκρέκο:

Με καλές και κακές στιγμές και αυτός στα 45' λεπτά που αγωνίστηκε. Στο 26' φοβερή κάθετη πάσα του Ιταλού βρήκε τον Τζιμπούρ στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ωστόσο ο Αλγερινός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λόπεζ σε τετ-α-τετ. Πάλεψε το ματς για όσο αγωνίστηκε και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα από τον Πίνο.

Μασάντο:

Προσπάθησε, είχε πολύ διάθεση να προσφέρει, ζήτησε την μπάλα και πήρε προσπάθειες που κάποιες του "βγήκαν" και κάποιες άλλες όχι. Πάντως για κανένα λόγο δεν άξιζε τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά την αλλαγή του...

Τζεμπούρ:

Έδειξε να δυσκολεύεται κινούμενος στην πλάτη και γύρω από τον Μήτρογλου, ωστόσο πάντα έβρισκε τρόπο να απασχολεί την αντίπαλη άμυνα. Αφού έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες να σκοράρει, τελικά τα κατάφερε στο 85', εκτελώντας εύστοχα από τα 11 βήματα (το 13ο γκολ του στο πρωτάθλημα) το πέναλτι που κέρδισε ο Τοροσίδης.

Μήτρογλου:

Μετά από ένα μάλλον κακό πρώτο ημίχρονο, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε, εμφανίστηκε καλύτερος στην επανάληψη. Στο 51' ο Καφές πάνω στη γραμμή έδιωξε το γυριστό σουτ του "πιστολέρο" από το ύψος του πέναλτι αλλά τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του βρήκε τον στόχο, όταν ο 24χρονος φορ εκμεταλλεύθηκε άψογα την σέντρα ακριβείας του Πίνο και με έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια είχε άλλες δύο καλές στιγμές να σκοράρει δίχως να τα καταφέρει. Αντικαταστάθηκε από τον Φετφατζίδη στο 78'.

Πίνο:

Δίκαια MVP της αναμέτρησης στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, ακόμα και αν αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο... Με την έναρξη του οποίου πήρε τη θέση του Γκρέκο και στην πρώτη ουσιαστική επαφή του με την μπάλα απείλησε με μακρινό σουτ τον Λόπεζ, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στο 54' από σέντρα ακριβείας του Κολομβιανού στο δεύτερο δοκάρι, ο Μήτρογλου με κεφαλιά "ψαράκι" άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 77', ωστόσο αστόχησε σε πλασέ πάνω στην κίνηση μετά το γύρισμα του Τζιμπούρ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από το αριστερό του πόδι η μπάλα έφυγε συστημένη για το κεφάλι του Πάντελιτς που δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει για τρίτη φορά στα αντίπαλα δίχτυα.

Φετφατζίδης:

Μπήκε στο ματς στο 78ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Μήτρογλου και δεν πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα στο παιχνίδι αν και είχε τη διάθεση.

Πάντελιτς:

Πήρε τη θέση του Μασάντο στο 88' και στο 90+1' εκμεταλλεύθηκε άψογα τη σέντρα του Πίνο κάνοντας το 3-0 για τον Ολυμπιακό, κάτι που χρειαζόταν περισσότερο από όλους ο ίδιος για να πάρει τα "πάνω" του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ