2013-01-07 10:21:02
Φωτογραφία για Κίνημα Δεν Πληρώνω: Προσφορά αίματος στους πάσχοντες από νόσο του crohn και ελκώδη κολίτιδα
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, λάβαμε το ακόλουθο ηλεκτρονικό μήνυμα απο τον Γραμματέα του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής, προς τους... υπεύθυνους της Τράπεζας αίματος του Κινήματος Δεν Πληρώνω:

"Καλησπέρα είμαι ο Χρήστος Κιτμιρίδης, Γραμματέας στον Σύλλογο Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής .

Μιλήσαμε και στο τηλέφωνο με τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο, γιατρό και από τους υπεύθυνους της Τράπεζας αίματος του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Οι ασθενείς με ΙΦΝΕ (Νόσο του Crohn και Ελκώδης Κολίτιδα) , πολλές φορές λόγω επιπλοκών της νόσου χρειάζεται να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση ή ακόμα και σε μετάγγιση.

Για ευνόητους λόγους οι ασθενείς δε μπορούν να δώσουν αίμα και πολλές φορές δε φτάνει και το περιβάλλον να καλύψει τις ανάγκες του καθενός μας.

Γι’αυτό το λόγο ο Σύλλογος θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες για αίμα των ασθενών άνοιξε Τράπεζα αίματος στο Τζάνειο Γενικό νοσοκομείο Πειραιά.


Η τράπεζα έχει καταχωρηθεί ως «Τράπεζα Συλλόγου Ατόμων με Νόσο Crohn».

Οποιαδήποτε προσφορά σε αίμα ,είτε αυτό είναι φιάλες από τη δική σας τράπεζα, είτε είναι από εθελοντές του κινήματος, θα τη χαρακτηρίζαμε «θείο δώρο».

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας."

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω ανταποκρινόμενο στην έκκληση των συνανθρώπων μας θα "μεταγγίσει" άμεσα αίμα στην τράπεζα τους. Όσοι επίσης θέλουν να προσφέρουν αίμα, ας έρθουν σε επαφή είτε απευθείας με τον σύλλογο των Ατόμων με Νόσο Chron είτε με το Κίνημα μας.

Μόνο με την αλληλεγγύη μας μπορούμε να αντισταθούμε ιδιαίτερα στις σημερινές εποχές που με τις μνημονιακές πολιτικές, οι ντόπιοι και ξένοι τροϊκανοί διαλύουν κάθε δομή κοινωνικού κράτους.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

epitropesdiodiastop.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ