2013-01-07 16:24:03
Φωτογραφία για Γιάννης Μπέζος: Η Κλινική Περίπτωση έπεσε θύμα της κρίσης
O Γιάννης Μπέζος απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν τη σειρά «Κλινική περίπτωση» να ξεκινά και πάλι γυρίσματα.

«Ήμουν βέβαιος ότι είχαν λυθεί κάποια προβλήματα και ήξερα ότι, ναι, θα μπαίναμε σε γυρίσματα. Δεν λύθηκαν όμως και υπήρξαν αναποδιές που, ενώ έμοιαζαν να λύνονται, δεν κατέστη δυνατόν κι έτσι αποφασίστηκε να σταματήσει η δουλειά», λέει στο περιοδικό «Tv ζάπινγκ» και συμπληρώνει: «Η πίκρα μας και η στεναχώρια μας είναι πολύ μεγάλες, γιατί ο κόσμος την αγάπησε πολύ και εμείς, που δίναμε σε αυτήν τον καλύτερο μας εαυτό. Πέσαμε κι εμείς θύματα της άγριας κρίσης κι έτσι η σειρά μας θα μείνει ημιτελής. Δυστυχώς...».

Ο ηθοποιός φανερά απογοητευμένος, συμπληρώνει: «Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι, διαφημίσεις δεν υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε, δεν θέλαμε να παραδώσουμε τα όπλα με τίποτα. Θέλαμε να κάνουμε τα πάντα για να μην πεθάνει η ελληνική μυθοπλασία αλλά αποφασίστηκε να σταματήσει η σειρά. Και, ναι, είναι αληθινά πολύ μεγάλη η στεναχώρια μας. Πολύ!»

Πηγή: Πρώτο Θέμα
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ