2013-01-08 13:21:15
Φωτογραφία για «Τουρκικά δάνεια στον Γιώργο» από την Αγροτική Τράπεζα της Τουρκίας  Πηγή: «Τουρκικά δάνεια στον Γιώργο» από την Αγροτική Τράπεζα της Τουρκίας
Σε μια εξαιρετικά προχωρημένη πρόκληση ή φάρσα προχώρησε σήμερα η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ έχοντας στο πρωτοσέλιδο της άρθρο με τίτλο «Ειδικό τουρκικό δάνειο για τον Γιώργο».

Πριν πάει ο νους σας στον πρώην Πρωθυπουργό, να σημειωθεί ότι στην Τουρκία «γιώργος» είναι ο «έλληνας». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zougla, το δημοσίευμα με τον περίεργο τίτλο της Χουριέτ αναφέρεται στην φερόμενη ως πρόθεση της τουρκικής Ziraat Bank (είναι η αντίστοιχη Αγροτική Τράπεζα στη γειτονική χώρα) να δώσει δάνεια σε έλληνες αγρότες λόγω της κρίσης που υπάρχει στη χώρα μας.

Η τουρκική εφημερίδα σημειώνει πως η Τουρκία απλώνει χέρι βοήθειας στην Ελλάδα που ταλανίζεται από την κρίση και ότι το σχέδιο θα είναι υπό την εποπτεία των Ηνωμένων Εθνών (UNDP). Τονίζει όμως ότι το σχέδιο της Ziraat έχει κατατεθεί στην τουρκική κυβέρνηση αλλά... δεν έχει πάρει έγκριση ακόμα. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο τούρκος Πρέσβης στην Αθήνα έχει... επικοινωνήσει με τους έλληνες αρμοδίους για την προώθηση της τουρκικής πρότασης και σημειώνει ότι «οι πρώτες αντιδράσεις των Ελλήνων αρμοδίων είναι θετικές»!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η τουρκική τράπεζα έχει παραρτήματα σε Αθήνα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Ρόδο. Αν ισχύει αυτό, τότε πρόκειται για ξεκάθαρη προπαγάνδα με ύποπτους στόχους καθώς η τράπεζα θα μπορούσε να δανειοδοτήσει έλληνες αγρότες χωρίς μια τόσο μεγάλη επικοινωνιακή επίθεση | iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ