2013-01-08 15:18:03
Φωτογραφία για Νέο επεισόδιο Λίνεν-Κατίδη!
Φαίνεται ότι ο Έβαλντ Λίνεν και ο Γιώργος Κατίδης δεν κάνουν μαζί! Ο Γερμανός τεχνικός έδιωξε από την πρωινή προπόνηση της Τρίτης τον νεαρό άσο, λίγο μετά το δίτερμα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θεώρησε ότι ο Κατίδης δεν τα δίνει όλα και πως είναι αδιάφορος και πέντε λεπτά μετά το δίτερμα τον έδιωξε. Μάλιστα, ο Λίνεν φώναξε στη θέση του τον Μιχάλη Παυλή και έστειλε τον Κατίδη να προπονηθεί ξεχωριστά.

Απόρησαν στα Σπάτα με Λίνεν

Η απόφαση του Γερμανού τεχνικού να διώξει τον μικρό για δήθεν... μη προσπάθεια προκάλεσε την έκπληξη των υπολοίπων παικτών της ΑΕΚ και αναρωτιούνταν τι ακριβώς συμβαίνει με τον προπονητή τους.

Τα όσα έγιναν με τους καταληψίες και τον Φουρτάδο προκάλεσαν μεγαλύτερο πρόβλημα (ίσως και ψυχολογικό) στον προπονητή της ΑΕΚ παρά στους παίκτες δεν εξηγείται διαφορετικά ότι στην πλειονότητα τους οι «κιτρινόμαυροι» απορούσαν με τον Γερμανό τεχνικό και με την όλη στάση του στην προπόνηση ενώ η έκπληξη τους απογειώθηκε όσον αφορά την συμπεριφορά με την απόφαση του να απομακρύνει από το οικογενειακό διπλό τον συμπαίκτη τους Γιώργο Κατίδη με την πρόφαση (όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι συμπαίκτες του) δήθεν της μη προσπάθειας που έκανε ο  νεαρός άσος στο δίτερμα.


Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο ποδοσφαιριστής πήγε στο γραφείο του προπονητή για να τον ρωτήσει τι ακριβώς δεν έκανε σωστά. Το τι είπαν το γνωρίζουν μόνο οι δύο άνδρες  ωστόσο σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι δικαιολογίες του κόουτς δεν ήταν πειστικές ενώ αδικαιολόγητα απαιτούσε από τον παίκτη να κάνει προπόνηση και με το δεύτερο γκρουπ το απόγευμα λες και πρόκειται για τιμωρία.

Ο παίκτης από την πλευρά του είναι πολύ απογοητευμένος και αυτό δικαιολογημένα με την έννοια ότι θεωρεί πως όποτε δημιουργείται κάποιο πρόβλημα το τεχνικό τιμ τον χρεώνει και ακούγεται συνέχεια αρνητικά το όνομά του με συνέπεια να έχει αυτός θέματα και με το κόσμο (όσοι δεν ξέρουν θα θεωρούν ότι ο Κατίδης δημιουργεί συνέχεια ζητήματα).

Πάντως, φαίνεται πως γι αυτό σκόπιμα παραμένουν κλειστές οι πόρτες στα Σπάτα στις προπονήσεις της ομάδας είτε τώρα που τελεί υπό κατάληψη είτε από την πρώτη μέρα της ανάληψης της τεχνική ηγεσίας από τον Γερμανό.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση  του ατζέντη του παίκτη με τον προπονητή ή με τον πρόεδρο Ανδρέα Δημητρέλο για να ακουστούν τα αναμενόμενα και δικαιολογημένα παράπονα και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν από την πλευρά του παίκτη να εκφραστεί επιθυμία αποχώρησης από την στιγμή που δεν υπάρχει σωστή επαφή επικοινωνία και συνεργασία με τον προπονητή, ενώ παράλληλα εκφράζεται το παράπονο για άδικη μεταχείριση εκ μέρους του τεχνικού τιμ.

Στην προπόνηση της Τρίτης δεν συμμετείχαν οι Ζοσέ Φουρτάδο, Παναγιώτης Λαγός και Γιάννης Κοντοές. Ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο Κώστας Τσούπρος και ο Αλέξανδρος Νικολιάς έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Στα Σπάτα το παρών έδωσε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής με τον Έβαλντ Λίνεν να τον παρουσιάζει στους συμπαίκτες του λέγοντας: «Από σήμερα κοντά μας είναι και ο Γιάννης Καραλής. Θα μας βοηθήσει πιστεύω και θέλω να τον καλωσορίσουμε όλοι στην ομάδα».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ