2013-01-08 15:18:02
Φωτογραφία για Μία βιοδιασπώμενη οδοντόβουρτσα που βοηθάει αυτούς που έχουν ανάγκη
Καλό στην υγεία μας, το περιβάλλον αλλά και τους συνανθρώπους μας

Υπέροχο design, φιλική προς το περιβάλλον, και με κοινωνική ευαισθησία, δεν είναι φράσεις που έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε με μία οδοντόβουρτσα. Η νέα Bogobrush, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Design Milk μας δείχνει ότι ίσως θα έπρεπε. Πρόκειται για μία βιοδιασπώμενη οδοντόβουρτσα με την αποστολή να φέρει υγιή χαμόγελα στους ανθρώπους που δεν έχουν την πρόσβαση σε οδοντιατρική περίθαλψη.

Οι John και Heather McDougall, αδέρφια και παιδιά οδοντίατρου είναι η ομάδα που κρύβεται πίσω από τον σχεδιασμό της οδοντόβουρτσας και είναι υπεύθυνοι για την κοινωνική αφύπνιση αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, τα οποία μπορούν να προκύψουν και από μία διαδικασία τόσο καθημερινή, όσο το βούρτσισμα των δοντιών.

Στις Η.Π.Α. μόνο, 450 εκατομμύρια οδοντόβουρτσες πετάγονται κάθε χρόνο, όταν 80 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν οδοντίατρο. Η Bogobrush είναι σχεδιασμένη από bamboo και βιοδιασπώμενο νάιλον, που σημαίνει ότι, όταν πια έρθει ο καιρός της, ο κάτοχός της μπορεί να την θάψει στον κήπο του. Τα υλικά της επιτρέπουν να ανακυκλωθεί φυσικά. Για κάθε Bogobrush που αγοράζεται (στην τιμή των 10 δολαρίων), μία επιπλέον δίνεται σε έναν συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη.

http://www.queen.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ