2013-01-08 15:59:52
Φωτογραφία για Ο Ισπανός Φάμπρι στο τιμόνι του ΠΑΟ
Ο Ισπανός Φαμπρισιάνο Γκονζάλες Πενέλας ή αλλιώς Φάμπρι θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού καθώς από το βράδυ της Δευτέρας (7/1) βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τους Πράσινους.

Ο άσημος ίβηρας τεχνικός μολονότι λέγεται ότι διαθέτει πολλές γνώσεις και έχει πλούσια εμπειρία στους πάγκους, δεν έχει να επιδείξει σημαντικές περγαμηνές. Στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας έχει εργαστεί στη Λογρονιές (1994-95) και τη Γρανάδα (2010-2012), ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο απολύθηκε από τη Ρασίνγκ Σανταντέρ που τότε ήταν ουραγός στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Ο Φάμπρι άρχισε την προπονητική του καριέρα στη δεκαετία του 1980. Δούλεψε στις μικρές κατηγορίες του ισπανικού ποδοσφαίρου (μεταξύ άλλων σε Μέριδα, Λογρονιές, Ελτσε, Χιμνάστικ, Μούρθια, Ουέσκα, Αλμερία, Αλαβές και Καρταχένα), ενώ είχε κι ένα σύντομο πέρασμα από τη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας με τις Οβαρένσε (2000/01), Καμπομαϊορένσε (2001/02) και Μάρκο (2003). Συνολικά έχει προπονήσει 27 ομάδες (!) στην καριέρα του.


Ντεμπούτο ως προπονητής στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας έκανε για ελάχιστα ματς με τη Λογρονιές τη σεζόν 1994/95, ενώ επέστρεψε στην Πριμέρα Ντιβισιόν πριν από ενάμιση χρόνο με τη Γρανάδα (την οποία ανέβασε δύο κατηγορίες). Φέτος δούλεψε στη Ράσινγκ Σανταντέρ, με την οποία είχε 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες, προτού απολυθεί το Δεκέμβριο.

Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και δίδασκε σε σχολή προπονητών στην Ισπανία, ενώ είναι λάτρης της τακτικής και της ταχύτητας.

Εντός της ημέρας αναμένεται η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Φάμπρι. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ