2013-01-08 16:18:41
Φωτογραφία για Το επίμαχο USB στα χέρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Εντολή στους δύο οικονομικούς εισαγγελείς να ζητήσουν τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να πραγματοποιήσει πραγματογνωμοσύνη, για να εξακριβωθεί αν έχουν γίνει, ή όχι, επεμβάσεις στο memory stick (USB) που περιείχε... την πρώτη «λίστα Λαγκάρντ», έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν. Παντελής.

Στο σχετικό έγγραφό του προς τους κ. Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη, ο εποπτεύων το οικονομικό έγκλημα αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου επικαλείται δημοσίευμα στης εφημερίδας «Εθνος» με τίτλο «Αφησε ίχνη ο παραχαράκτης», το οποίο αναφέρεται «σε δυνατότητες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διαπιστώσει, μετά από πραγματογνωμοσύνη, τυχόν επεμβάσεις που έγιναν στο memory stick (usb), που αποτελεί αντίγραφο του CD, που περιήλθε στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών από το αντίστοιχο γαλλικό υπουργείο Οικονομικών».

«Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ως προς την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της σε σχέση με το ζήτημα αυτό», καταλήγει το έγγραφο του κ. Παντελή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ