2013-01-08 16:31:09
Φωτογραφία για Φεύγει το καλοκαίρι από τη Νέα Μεσημβρία ο ΠΑΟΚ
Ο Ζήσης Βρύζας ενημέρωσε τους ανθρώπους του Δήμου Χαλκηδόνας για την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πότε θα γίνει η... μετακόμιση.

Το γηπεδικό πρόβλημα στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία είναι γνωστό, όπως γνωστή είναι και η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να βρει νέο χώρο για τη δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου.

Πότε, όμως, αναμένεται η ανδρική ομάδα να μετακομίσει σε άλλα γήπεδα για προπονήσεις;

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε, πριν λίγο καιρό, ο Ζήσης Βρύζας στους ανθρώπους του δήμου Χαλκηδόνας (στον οποίο ανήκει η Νέα Μεσημβρία), πρόθεση της ΠΑΕ είναι η ανδρική ομάδα να φύγει το αργότερο μέχρι το τέλος της περιόδου.

Το πιθανότερο είναι η αποχώρηση της ομάδας να γίνει στο τέλος της σεζόν, με δεδομένο ότι είναι δύσκολο να βρεθεί, αυτή τη χρονική περίοδο, άλλος χώρος που να καλύψει τις αυξημένες σε γήπεδα και χρόνο ανάγκες μίας επαγγελματικής ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ στη Μεσημβρία έχει να κάνει με το κεντρικό γήπεδο, που χρησιμοποιεί συνήθως η ανδρική ομάδα. Το αποστραγγιστικό σύστημα δεν λειτουργεί όπως πρέπει, με αποτέλεσμα όταν βρέχει να βαλτώνει στην κυριολεξία το τερέν.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ