2013-01-08 16:58:02
Φωτογραφία για Σοκαριστικό θέαμα και απειλή της δημόσιας υγείας στην Φήκη Τρικάλων
Αποκαλυπτικό το βίντεο του trikalanews.gr για τις τριτοκοσμικές καταστάσεις που βάζουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία στα Τρίκαλα.

Σε χωματερή …νεκρών γουρουνιών μετατράπηκε έκταση περίπου 5 στρεμμάτων στην Φήκη Τρικάλων όπως κατέγραψε το trikalanews.gr με αποτέλεσμα να υφίσταται τεράστια απειλή για την δημόσια υγεία.

Στην έκταση έχει σκαφτεί λάκκος με βάθος περίπου 3 μέτρων και εναποτίθενται σε αυτόν νεκρά γουρούνια, οστά και εντόσθια των νεκρών ζώων.

Ο χώρος που εντοπίστηκαν τα νεκρά άταφα γουρούνια, ανήκει σε κάτοικο του Δημοτικού Διαμερίσματος Πιαλείας και έχει μισθωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Υπηρεσίες και συγκεκριμένα η Κτηνιατρική Υπηρεσία και η Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Για την υπόθεση προηγήθηκε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για το …νεκροταφείο χοίρων και στην συνέχεια επιλήφθηκε της υποθέσεως το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης και σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία Τρικάλων.


Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ο όγκος των ευρημάτων που δεν δικαιολογεί να είναι σφαγές γουρουνιών ιδιώτη και η Εισαγγελική έρευνα θα αναζητήσει από πού προέρχονται τα νεκρά γουρούνια και τα υπολείμματα τους.

Ταυτόχρονα επί της ευκαιρίας, έρχεται στην επιφάνεια εκ νέου το αν λειτουργούν νόμιμα όλα τα Σφαγεία του Νομού Τρικάλων και αν διαθέτουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές ειδικά αν διαθέτουν βιολογικό καθαρισμό και τμήμα διαχείρισης στερεών αποβλήτων και ειδικά, όσα Σφαγεία στο πρόσφατο παρελθόν αντιμετώπισαν πρόβλημα και μπήκε «λουκέτο» και στην συνέχεια επαναλειτούργησαν…
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ