2013-01-08 19:40:04
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΟ... «ΤΙΚΙ ΤΑΚΑ» ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΟ ΓΙΑΝΝΙΝΑ *VIDEOS*
Ακόμα... συνεχίζουν να ασχολούνται στην Αγγλία και όχι μόνο, με την παιδική ομάδα του ΑΟ Γιάννινα, που... θύμισε Μπαρτσελόνα, καθώς οι πιτσιρικάδες, οπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από 29/12/12 (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), σκόραραν, αφού πρώτα άλλαξαν 20 πάσες, χωρίς οι αντίπαλοι να ακουμπήσουν τη μπάλα!

Είναι χαρακτηριστικό πως θέμα φιλοξένησε (όπως αναφέρει το "pamesports.gr), η «Daily Mail» η οποία παρομοιάζει αυτό το γκολ με το τέρμα που είχε πετύχει το 2006 η Αργεντινή στο ματς κόντρα στη Σερβία στο Μουντιάλ!

Επίσης, ο συντάκτης του κειμένου κάνει ειδική αναφορά και στη Λίβερπουλ και στη προσπάθεια που κάνει ο Μπρένταν Ρότζερς για να περάσει στους «κόκκινους» παιχνίδι με τη μπάλα κάτω και με πολλές πάσες. Όπως έκαναν οι πιτσιρικάδες του ΑΟ Γιάννινα, με τους Άγγλους να γράφουν πως το... «τίκι τάκα» των παιδιών από τα Γιάννινα να θυμίζει αυτό της Μπαρτσελόνα!

Θέμα φιλοξένησε και ο «Guardian», κάνοντας και η συγκεκριμένη εφημερίδα παρομοίωση με το γκολ της Αργεντινής το 2006 απέναντι στη Σερβία.

Η παιδική ομάδα του ΑΟ Γιάννινα μπορεί να επικράτησε με 6-1 του Ατρομήτου, αλλά αυτό το φανταστικό γκολ, απασχολεί όλον τον κόσμο και ειδικά στην Αγγλία!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ