2013-01-08 19:34:02
Φωτογραφία για Ποιος Έλληνας τραγουδιστής θα κινηθεί νομικά εναντίον του πεθερού του;
Η ιστορία του Γιάννη Τουτουντζή, που γνωρίσαμε μέσα από το Greek Idol, θα μπορούσε να γίνει άνετα κινηματογραφική ταινία. Ο νεαρός τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες ζει το δικό του δράμα το οποίο κορυφώθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον μέλλοντα πεθερό του. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή..

Ο Γιάννης τα τελευταία περίπου δύο χρόναι είναι ζευγάρι με 30χρονη συνάδελφό του. Το ζευγάρι τα πήγαινε καλά και μάλιστα έκανε κοινά όνειρα για το μέλλον και κάπως προέκυψε και η εγκυμοσύνη της. Μέχρι και τον δεύτερο μήνα της κύησης όλα ήταν πολύ καλά αλλά στη συνέχεια ήρθε η ρίξη ανάμεσα στο ζευγάρι και οι πρώτες καυγάδες. Εκείνη του έβαζε όρους αν θέλει να είναι οικογένεια και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και να σταματήσει το τραγούδι. Το ζευγάρι σταδιακά απομακρύνθηκε και εκείνη αποκατέστησε τις κακές σχέσεις που είχε μέχρι πρότεινος με τον πατέρα της. Ωστόσο, ο Γιάννης δεν σκέφτηκε στιγμή να χωρίσει την μέλλουσα μητέρα του παδιού του.


Οι αρχές που έχει από την οικογένειά του, η μητέρα του είναι συγγραφέας και ο πατέρας του γνωστός έμπορος, τον έκαναν να θέλει να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας που θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Εκείνη βέβαια εχει ακόμα και σήμερα μετά την γέννηση του μωρού εχθρική στάση απέναντί του ενώ δεν τον ενημέρωσε ούτε για την ημέρα που θα γεννήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο πατέρας της την επηρρεάζει αρνητικά προς το πρόσωπο του Γιάννη. Ο τραγουδιστής έμαθε για την γέννηση του παιδιού τυχαία, την επόμενη μέρα, από κάποιον κοινό φίλο που τον πήρε τηλέφωνο για να του ευχηθεί.

Η σύντροφός του είχε φροντίσει να κρατήσει απόρρητο το όνομά της στο μαιευτήριο κι έτσι ενώ έχει γεννήσει από τις 5 του μήνα εκείνος κατάφερε να την βρει σήμερα. Πηγαίνοντας λοιπόν στο μαιευτήριο για να δει το γιο του συνέβη το αναπάντεχο! Ο παρολίγον πεθερός του χειροδίκησε εναντίον του, τον έβρισε και δεν τον άφησε να δει το μωρό. Μάλιστα, αμφισβήτησε το γεγονός ότι ο Γιάννης είναι ο πατέρας του εγγονού του.

Φυσικά, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα. Ο Γιάννης, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, θα διεκδικήσει όλα τα δικαιώματά του απέναντι στο παιδί αν αποδειχθεί από το τεστ DNA που θα γίνει ότι είναι δικό του. Άνθρωποι από το περιβάλλον του εκμυστηρεύονται στο TLIFE ότι ο ίδιος δεν έχει αμφιβολίες για την πατρότητα. Όσον αφορά την σύντροφό του δεν θέλει να συνεχιστούν οι σχέσεις τους Πηγή: tlife
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ