2013-01-08 20:27:02
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη για την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ σχετικά με τις φορολογικές ελαφρύνσεις των βουλευτών
Χρόνια τώρα φωνάζουμε για την κατάργηση των προνομίων των βουλευτών, αλλά, δυστυχώς, όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν, που λέει και το γνωστό τραγούδι. Κάποιες μικροπερικοπές σε αποζημιώσεις βουλευτών και τίποτε περισσότερο.

Τελευταία με τη δημοσίευση των πόθεν έσχες των πολιτικών μας είδατε κάτι ετήσια ποσά των εξήντα χιλιάδων ευρώ και βάλε, που απαλλάσσονται του φόρου. Γιατί άραγε, όταν από το εισόδημα των κοινών θνητών, των συνταξιούχων, φορολογούν ακόμη και την Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης που, σαφέστατα, δεν αποτελεί εισόδημα;

Σήμερα διαβάζω ότι η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της τάσσεται κατά της φοροαπαλλαγής των βουλευτών και τη φορολόγηση του συνόλου του εισοδήματός τους όπως και των λοιπών φυσικών προσώπων.

Αυτή είναι η δημοκρατία μας σήμερα. Να αποτελεί είδηση το αυτονόητο!

Εν πάση περιπτώσει, παρήγορο το γεγονός, αλλά, προσωπικά, δεν βλέπω φως. Γιατί Απλούστατα, γιατί η ΔΗΜΑΡ συμμετέχει στη διακυβέρνηση και αν πραγματικά ενδιαφέρεται για την ισότητα των πολιτών-εκτός αν οι βουλευτές είναι πολίτες άλλης χώρας- επιτακτικά υιοθέτηση της πρότασης και από τα έτερα της συγκυβέρνησης κόμματα να ζητήσει.

Αν, παρά ταύτα, την άρνηση συναντήσει, δική της πρόταση νόμου ας καταθέσει,διαφορετικά θα αποδειχθεί ότι δεν έχει ξεκάθαρη για το θέμα πολιτική θέση. Καθαρές κουβέντες, κύριοι της ΔΗΜΑΡ, αν θέλετε να είσθε λεβέντες.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Ισπανία ο Δουρέκας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Ισπανία ο Δουρέκας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ