2013-01-08 23:16:05
Φωτογραφία για ΠΑΣΣΑΛΗΣ : ΠΟΔΙ... ΔΙΑΒΗΤΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΙΝΟ
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Πασσαλής, μίλησε στον «Γαύτο» για τον νεοαποκτηθέντα Χουάν Πάμπλο Πίνο και το ντεμπούτο που πραγματοποίησε στο ματς με την Βέροια την περασμένη Κυριακή.

«Το καλύτερο ντεμπούτο του ίσως και στην καριέρα του πραγματοποίησε ο Χουάν Πάμπλο Πίνο την Κυριακή στο Καραϊσκάκη με τη Βέροια. Ο Κολομβιανός απλά έδειξε ότι είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και ότι αν προσαρμοστεί και βρει σιγά σιγά τα πατήματά του μέσα στο γήπεδο, θα ξεσηκώσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με τις δυο πάρε-βάλε σέντρες που έβγαλε στον Μήτρογλου και στον Πάντελιτς.

Πόδι… διαβήτη έχει ο Πίνο, είναι γρήγορος και εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Διαθέτει κοφτή και γρήγορη ντρίμπλα, ενώ χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια. Αν θυμάμαι καλά, μάλιστα, τις σέντρες που έβγαλε τις έδωσε πρώτα με το δεξί και μετά με το αριστερό.


Ωστόσο, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, κάτι που όμως είναι φυσιολογικό και διορθώνεται καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις. Επίσης, του λείπει ακόμα ένα στοιχείο που διαθέτει αλλά στο ματς με τη Βέροια δεν το έδειξε. Και μιλάω για την εκρηκτικότητά του! Κι αυτό όμως μέσα από σκληρή δουλειά και προπόνηση βελτιώνεται.

Πραγματικά η ομάδα θα αλλάξει πάρα πολύ και με την επιστροφή του Αβραάμ, τον εξαιρετικό Πίνο, αλλά και τους Αμπντούν και Ιμπαγάσα. Θα ανέβει άλλο ένα επίπεδο ο Ολυμπιακός. Για να ολοκληρώσω για τον Πίνο, είναι παίκτης «λαχείο» για την ομάδα. Αν συνεχίσει έτσι, θα αποδειχθεί λίρα εκατό!

Ομως, πρέπει να προσεχθεί από τους ανθρώπους της ομάδας και τον Ζαρντίμ, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος στα επόμενα παιχνίδια να χαθεί, αν με καταλαβαίνετε τι εννοώ. Να μην αποδειχθεί δηλαδή «φούσκα». Αν και δεν το νομίζω γιατί έδειξε στοιχεία μεγάλου ποδοσφαιριστή στο ματς με τη Βέροια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ