2013-01-09 00:12:03
Φωτογραφία για Ο Μπραντ Πιτ θα υποδυθεί μάλλον τον Πόντιο Πιλάτο σε νέα κινηματογραφική παραγωγή
Μια βιογραφική ταινία δράσης με θέμα τη ζωή του Πόντιου Πιλάτου είναι στα σκαριά από το στούντιο της Warner Bros και βασικός... υποψήφιος για πρωταγωνιστής της είναι ο διάσημος ξανθός Αμερικανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ.

Όπως έγραψε το σάιτ monopoli.gr, το σενάριο της ταινίας που θα έχει μάλλον τον τίτλο «Pontius Pilate», θα υπογράφει η σεναριογράφος Vera Blasi (Woman on Top). Η ταινία περιγράφεται από δημοσιεύματα ως ένα βιβλικής εποχής επεισόδιο του «Twilight», ενώ θα θυμίζει ταινίες όπως ο «Μονομάχος» με τον Ράσελ Κρόου και το «Braveheart» με τον Μελ Γκίμπσον.

Θα δείχνει τον Λούκιο Πόντιο Πιλάτο να μεγαλώνει, να γίνεται ένας δυνατός πολεμιστής υπό τις διαταγές του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Τιβερίου και Επίτροπος της Ιουδαίας. Επίσης θα υπάρχουν και άλλες ιστορικές και βιβλικές προσωπικότητες στο σενάριο του φιλμ, όπως ο Καλιγούλας, ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, η Σαλώμη και η Μαρία Μαγδαληνή.

Επίσης θεωρείται πως η ταινία θα προκαλέσει λιγότερες αντιδράσεις από τα «Πάθη του Ιησού» του Μελ Γκίμπσον το 2004 με τον Τζιμ Καβίζελ και θα δείχνει με λιγότερο καταγγελτικό τρόπο τους θρησκευτικούς ηγέτες των Εβραίων.

*Για τον 49χρονο Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, ακούστηκε ως γνωστό ότι τις μέρες των Χριστουγέννων, ενώθηκαν τελικά με τα δεσμά του γάμου σε μυστική τελετή στην Καραιβική.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ