2013-01-09 02:22:03
Φωτογραφία για «Η οδήγηση του Vettel ήταν οπτικά αλάνθαστη»
Την διαφορά ανάμεσα στον Fernando Alonso και τον Sebastian Vettel επισήμανε ο σύμβουλος της Red Bull Racing και δεξί χέρι του Mateschitz, Helmut Marko. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό της Red Bull, το Red Bulletin, ο Marko είπε για τον Vettel : «Η οδήγηση του Sebastian ήταν οπτικά αλάνθαστη. Αλλά είναι ένα φαινόμενο : Πάντα είναι έτσι. Μετά από τις διακοπές, η καμπύλη απόδοσής του ανεβαίνει κατακόρυφα. Αυτό γινόταν και τις προηγούμενες χρονιές»

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω πως το κάνει, αλλά για να το κάνει δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Αυτό μας φέρνει πίσω στην μεθοδολογία της προετοιμασίας, τον τρόπο που κλείνεται από τον υπόλοιπο κόσμο, και να φέρει εφεδρείες όταν οι υπόλοιποι οδηγοί μπορεί να μην έχουν». Και μετά ξεκίνησε την επίθεση στον Alonso : «Ο Fernando Alonso για παράδειγμα, ο οποίος είναι απασχολημένος με τα politics και τα αστεία σχόλια. Ο Vettel τα αγνοεί, δεν διαβάζει τις εφημερίδες, ή το internet. Και εκεί είναι το κλειδί, αφοσιωνόμαστε στην δουλειά μας: να κάνουμε το γρηγορότερο αυτοκίνητο και την καλύτερη δυνατή ομάδα».


Και η … διάλεξη του Marko συνεχίστηκε εξαπολύοντας επίθεση στην Ferrari : «Πιστεύω ότι στον Enzo (Ferrari) δεν θα άρεσε μια τέτοια ήττα, αλλά θα αναγνώριζε την απόδοση των αντιπάλων. Και μετά θα τα … έσουρνε στα παιδιά του αναλόγως ώστε να κάνουν οτιδήποτε για να μας κερδίσουν. Αλλά όχι με τέτοιες μεθόδους που είδαμε πρόσφατα. Ο Alonso είναι συνεχώς αναμεμειγμένος με τα politics. Πιστεύω ότι είδε το στρες που βρισκόταν προς το τέλος της σαιζόν. Είπε πράγματα όπως ‘μάχομαι ενάντια στον Hamilton, όχι στον Vettel΄και ‘Είμαι εναντίων του Newey’, αυτά είναι ψυχολογικά παιχνίδια. Είπαμε ‘ας τον αγνοήσουμε’»
gocar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ