2013-01-09 09:31:12
Φωτογραφία για Κλειστά και σήμερα τα σχολεία στα Ανώγεια,σε ύφεση ο χιονιάς
Σε ύφεση ήταν απο χθες το βράδυ η χιονόπτωση στα ορεινά του Ρεθύμνου και ειδικά στα Ανώγεια με τις τοπικές αρχές να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τυχόν ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στην διάρκεια της ημέρας Με απόφαση του Δήμου σήμερα Τετάρτη 9 Ιανουαρίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Ο πάγος που επικρατεί το πρωί είναι επικίνδυνος και οι αρχές θέλησαν με αυτό τον τρόπο να προστατεύσουν μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με παρόντες τον Δήμαρχο Ανωγείων, μέλη του συμβουλίου και εργαζόμενους ώστε να υπάρξει καταμερισμός αρμοδιοτήτων για την διάρκεια της νύχτας.

Αργά την νύχτα υπήρξε ειδοποίηση για πρόβλημα στην υδροδότηση της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα δημιουργήθηκε πρόβλημα σε ένα από τα τέσσερα αντλιοστάσια που στέλνουν νερό από τον Δοξαρό προς την δεξαμενή. Το αντλιοστάσιο παρουσιάζει εμπλοκή και σήμερα θα γίνουν οι προσπάθειες επίλυσης αυτού του ζητήματος.


Επίσης το πρωί πέρασε το γκρέιντερ από τον κεντρικό δρόμο των Ανωγείων και στη συνέχεια εάν θεωρηθεί χρήσιμο και η αλατιέρα.

Κανένα πρόβλημα δεν έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής ούτε στην κυκλοφορία στους δρόμους, ούτε και στην ηλεκτροδότηση της περιοχής.

Ο Δήμος συνιστά να μην γίνουν πολλές μετακινήσεις καθώς υπάρχει ενδεχόμενο πάγου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Θερμή παράκληση του Δήμου Ανωγείων προς τους δημότες να μην βγάλουν σήμερα έξω τα απορρίμματα τους καθώς λόγω της κατάστασης δεν θα περάσει το απορριμματοφόρο για την αποκομιδή.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ Ο ΤΑΤΟΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ Ο ΤΑΤΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ