2013-01-09 10:48:46
Φωτογραφία για Βγενόπουλος: Δήλωσα εισόδημα 1,73 εκατ.
Ψευδή χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα αναφορικά με τα δηλωθέντα εισοδήματά του ο επιχειρηματίας Α. Βγενόπουλος. Υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ότι δήλωσε 1.731.493 ευρώ, λιγότερα από άλλες χρονιές λόγω συγκυριών.

Ειδικότερα... σε ανακοίνωσή του ο κ. Βγενόπουλος υπογραμμίζει: "Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα ΑΥΓΗ αναφέρει ότι στο εκκαθαριστικό μου σημείωμα δήλωσα εισόδημα 18.217,41 Ευρώ «λίγο πάνω από το όριο της φτώχειας», ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Καραγιαννίδης το σχολίασε στη Βουλή χαριτολογώντας ότι «με τέτοιο εισόδημα θα μπορούσα να λάβω επίδομα θέρμανσης».

Δεν με ενοχλεί τόσο η δημοσίευση του εκκαθαριστικού μου σημειώματος που βρίσκεται ήδη παράνομα μέσω περίεργων κυκλωμάτων στην κατοχή διαφόρων ΜΜΕ, όμως τα στοιχεία που δημοσίευσε η ΑΥΓΗ είναι ψευδή.

Το εισόδημα που δήλωσα ήταν 1.731.493 Ευρώ, λιγότερα από άλλες χρονιές λόγω συγκυριών, ενώ τα εισοδήματά μου τα τελευταία χρόνια που φυσικά έχουν όλα δηλωθεί και φορολογηθεί αντίστοιχα είναι πολλαπλάσια.

Η ΑΥΓΗ πρέπει να βρει ένα άλλο παράδειγμα «κακού» φορολογούμενου. Σε όλες τις εισοδηματικές τάξεις υπάρχουν νομοταγείς και μη πολίτες.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
euro2day Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ