2013-01-09 10:46:53
Φωτογραφία για SHOW αντιεξουσιαστών που έκαναν οργανωμένες καταλήψεις στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και τη βίλα Αμαλία..αλλά και του Καμπουράκη που τους έβρισε on air από το πρωινό του MEGA..(Βίντεο)
Έληξε και η κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ από αντιεξουσιαστές.

40 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο κατέλαβαν στις 9 το πρωί, τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ επι της Αγίου Κωνσταντίνου.

Άλλοι 80 συνελήφθησαν στην βίλα Αμαλία.

 "Αυτά τα μαλα...ένα, μπήκανε μέσα τώρα...", είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης 

Μετά την βίλα Αμαλία, 40 αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί όπως λένε το κόμμα του Φωτη Κουβέλη δίνει αριστερό άλλοθι στην συγκυβέρνηση η οποία έσπασε την κατάλαψη στην Βίλα Αμαλία.

 Περίπου στις 10.00 έγινε επιχείρηση της αστυνομίας στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ επι της οδού Αγίου Κωνσταντίνου που είχαν καταλάβει 40 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα όπως και στην βίλα Αμαλία και οι καταληψίες βγήκαν χωρίς να προβάλλουν αντίσταση και οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ. Τα 40 άτομα, κατέλαβαν τα γραφεία, την ώρα ακριβώς που γινόταν η επέμβαση στην Βίλα Αμαλία. Ανενόχλητα μπήκαν μέσα στο κτίριο και ανέβηκαν στην ταράτσα και ανάρτησαν ένα τεράστιο πανό.


Η είσοδος του κτιρίου ήταν αποκλεισμένη και μπροστά έχουν επίσης αναρτήσει πανό στο οποίο γράφουν: "Οι καταλήψεις είναι εστίες αντίστασης. Villa Amalias. Κατάληψη για πάντα."

Ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός, επικοινώνησε με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της αστυνομίας και ζήτησε η οποιαδήποτε επιχειρηση να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερο δυναμικό τρόπο. Όπως αναφέρουν στελέχη της ΔΗΜΑΡ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πράγματι οι αστυνομικές δυνάμεις έβγαλαν, χωρίς ένταση, έξω από τα γραφεία τους καταληψίες, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της αστυνομικής επέμβασης στη "Βίλα Αμαλία" και κατά της πολιτικής του μνημονίου, ενώ ανήρτησαν και πανό.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Καμπουράκης στον αέρα για το θέμα της κατάληψης στη Βίλα Αμαλία.. 

"Αυτά τα μαλα...ένα, μπήκανε μέσα τώρα..."

Το θέμα της κατάληψης της βίλας Αμαλία τα ξημερώματα από μια ομάδα περίπου 80 αντεξουσιαστών, απασχόλησε όπως ήταν αναμενόμενο όλες τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Λίγο πριν τις εννέα κι ενώ ο Γιώργος Οικονομέας διέκοψε τη συζήτηση στην Κοινωνία Ώρα MEGA για να δώσει πάσα για διαφημίσεις, ο Δημήτρης Καμπουράκης προδώθηκε από το μικρόφωνό του που παρέμεινε ανοιχτό.

Το σήμα της εκπομπής είχε βγει στον αέρα, όμως στον αέρα -δίχως να το γνωρίζει- παρέμενε και ο δημοσιογράφος. "Αυτά τα μαλα...ένα, μπήκανε μέσα τώρα...", είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης πριν κλείσει ο ήχος.
Eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ