2013-01-09 12:50:58
Φωτογραφία για Βγενόπουλος :''Δεν δήλωσα εισόδημα 18 χιλιάδων ευρώ''
Ο επιχειρηματίας Α. Βγενόπουλος κατηγορεί την εφημερίδα ΑΥΓΗ πως είναι ψευδές το δημοσίευμα της ότι στο εκκαθαριστικό του σημείωμα δήλωσε εισόδημα 18.217,41 Ευρώ.

Ο Α. Βγενόπουλος αναφέρει πως το εισόδημα που δήλωσε ήταν 1.731.493 Ευρώ και όχι 18.217,41 Ευρώ που έγραψε η Αυγή.

Μάλιστα ο επιχειρηματίας υπενθυμίζει και τα ειρωνικά σχόλια που είχε δεχτεί από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Καραγιαννίδη, ότι δηλαδή ''το εισόδημα του είναι λίγο πάνω από το...... όριο της φτώχειας και πως θα μπορούσε να πάρει επίδομα θέρμανσης''.

Στην ανακοίνωση του ο Α. Βγενόπουλος τονίζει:

"Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα ΑΥΓΗ αναφέρει ότι στο εκκαθαριστικό μου σημείωμα δήλωσα εισόδημα 18.217,41 Ευρώ «λίγο πάνω από το όριο της φτώχειας», ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Καραγιαννίδης το σχολίασε στη Βουλή χαριτολογώντας ότι «με τέτοιο εισόδημα θα μπορούσα να λάβω επίδομα θέρμανσης».


Δεν με ενοχλεί τόσο η δημοσίευση του εκκαθαριστικού μου σημειώματος που βρίσκεται ήδη παράνομα μέσω περίεργων κυκλωμάτων στην κατοχή διαφόρων ΜΜΕ, όμως τα στοιχεία που δημοσίευσε η ΑΥΓΗ είναι ψευδή.

Το εισόδημα που δήλωσα ήταν 1.731.493 Ευρώ, λιγότερα από άλλες χρονιές λόγω συγκυριών, ενώ τα εισοδήματά μου τα τελευταία χρόνια που φυσικά έχουν όλα δηλωθεί και φορολογηθεί αντίστοιχα είναι πολλαπλάσια.

Η ΑΥΓΗ πρέπει να βρει ένα άλλο παράδειγμα «κακού» φορολογούμενου. Σε όλες τις εισοδηματικές τάξεις υπάρχουν νομοταγείς και μη πολίτες. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι''.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Best goal του Λάζαρ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Best goal του Λάζαρ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ