2013-01-09 13:15:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Αλλάζει όψη η Π-Π - Μεταφέρονται εκεί τα Duty Free, κλείνουν συμφωνίες και με άλλες επιχειρήσεις
Σε χώρο που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το πρόσφατο παρελθόν της εγκατάλειψης, μετατρέπονται σιγά σιγά οι εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής στην Ακτή Δυμαίων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest, ήδη πραγματοποιούνται εργασίες προκειμένου στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να μεταφερθούν εκεί οι εγκαταστάσεις των ντιούτι φρι του Λιμανιού της Πάτρας, ενώ όπως έχει αποκαλύψει πρόσφατα το thebest.gr ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για τις λεπτομέρειες της μεταφοράς Αστυνομικών Υπηρεσιών (4ο και 50 Αστυνομικό Τμήμα) στην Π-Π.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για συζητήσεις του ΟΛΠΑ (στον οποίο ανήκουν οι χώροι της πρώην κραταιάς κλωστοϋφαντουργίας) με επιχειρήσεις προκειμένου να αξιοποιηθούν και άλλα κτίρια και να μετατραπεί ο χώρος σε ένα σύγχρονο κέντρο όπου θα αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα και θα επεκταθούν δραστηριότητες συναφείς με την λιμενική δραστηριότητα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν στο άμεσο μέλλον να λειτουργήσουν μέσα στην Π-Π ακόμη εμπορικές επιχειρήσεις όπως επίσης να δραστηριοποιηθούν και εταιρείες μεταφορών.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ