2013-01-09 19:29:02
Φωτογραφία για 20 θαυμάσιες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι
 

Είτε το κρεβάτι σας έχει ένα κεφαλάρι είτε όχι, ο τοίχος πίσω από αυτό έχει τη σημασία του που μετουσιώνετε στο ίδιο κρεβάτι. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση για το κρεβάτι σας, εδώ είναι θαυμάσιες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι για όλα τα στυλ υπνοδωματίου. Για να αλλάξετε την εμφάνιση σε ένα δωμάτιο που είναι εντελώς  λευκό, μπορείτε απλά να δουλέψετε με τον τοίχο πίσω από το κεφαλάρι. Αν επιλέξετε να βάψετε με ένα θηλυκό χρώμα όπως το μοβ, για παράδειγμα, θα ενισχύσει το υπνοδωμάτιο και να δώσει μια γοητευτική ατμόσφαιρα.

Για να τονίσει τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σε ένα υπνοδωμάτιο με πολύ απαλούς τόνους, μπορείτε να το κάνετε σε πουά που θα φέρει μια πιο γραφική πινελιά στο υπνοδωμάτιο σας. Μείνετε στις ίδιες αποχρώσεις με την επιλογή για dot μοτίβα σε απαλά παστέλ χρώματα. Για μια σύγχρονη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ταπετσαρία για να ντύσει τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας. Επιλέξτε μοτίβα ταπετσαρίας ανάλογα με το ύφος του υπνοδωματίου: Urban κτίρια, για παράδειγμα, σε ένα πολύ γραφικό μαύρο και λευκό φινίρισμα είναι μια τέλεια επιλογή μοτίβου για μια σύγχρονη ατμόσφαιρα υπνοδωματίου.


Για να στυλιζάρετε το κρεβάτι και να δώσετε στο υπνοδωμάτιο μια πολύ μοναδική εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα μόνο απλό φύλλο ταπετσαρίας και να το τοποθετήσετε στο κέντρο του τοίχου πίσω από το κεφαλάρι. Εάν έχετε την ψυχή ενός καλλιτέχνη, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας στον τοίχο του κεφαλαριού. Ζωγραφίστε και σχεδιάστε στον τοίχο για να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό και πολύ πρωτότυπο αποτέλεσμα. Παίξτε με τις διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος για να τον τοίχο ώστε να  φαίνεται πιο διακριτικός.

Αν στον  σχεδιασμό του υπνοδωματίου σας, το κρεβάτι  είναι το κέντρο του δωματίου και δεν έχει κανένα τοίχο να κλίνει το κεφαλάρι πίσω του, μπορείτε  να δημιουργήσετε ένα τεχνητό τείχος που θα ενισχύσει επίσης το κρεβάτι με την επιλογή μιας κουρτίνας ή κάποιου διαχωριστικού που χωρίζει δύο χώρους και θα δημιουργεί ένα πρωτότυπο τοίχο. Τέλος, για να ενισχύσετε το τοίχο στο κεφαλάρι των παιδικών υπνοδωματίων, μην διστάσετε να ποντάρετε σε αυτοκόλλητα με παιδικά μοτίβα που θα κάνουν το παιδικό δωμάτιο  διασκεδαστικό. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τα αυτοκόλλητα ως σκευοθήκη ακριβώς πάνω από το κρεβάτι του παιδιού σας. Δείτε λοιπόν στις παρακάτω εικόνες όμορφες ιδέες….

               

Images via: Pinterest 

http://www.texnotropieskaidiakosmisi.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ