2013-01-09 20:08:42
Φωτογραφία για Χρήστος Χολίδης: “Οι περισσότεροι παιδικοί μου φίλοι είναι στη φυλακή”
Στην πρώτη εκπομπή του “MaZi”, της διαδικτυακής εκπομπής του entertv.gr, με την Μαρία Μπεκατώρου καλεσμένος ήταν ο Χρήστος Χολίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής, που είναι ένας από τους πιο αγαπημένους φίλους της παρουσιάστριας μετά την συνύπαρξή τους στο “Just the two of Us”, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ και μίλησε για όλα.

Οι δυο τους μίλησαν για τη συνεργασία τους στο “Just the two of Us”, η Μαρία δεν δίστασε να τραγουδήσει ένα από τα τραγούδια του Χρήστου Χολίδη, ενώ τραγούδησαν και μαζί. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την αδυναμία του στην οικογένειά του, αλλά και το γεγονός ότι ξεκίνησε παίζοντας ποδόσφαιρο. “Έπαιζα ποδόσφαιρο, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησαν οι προπονήσεις που γίνονταν κοντά στο σπίτι και γίνονταν στον Κορυδαλλό και δεν μπορούσα να πηγαίνω… Και μου είπαν “θέλεις να παίξεις μπάσκετ;” και είπα “και δεν παίζω”…”.

“Όλοι στο Αιγάλεω με ήξεραν με το Punto… Ήμουν μορφή
. Πήγαινα και στο σχολείο με αυτό, γιατί είχα γίνει 18… Ακόμα στο σχολείο θα πήγαινα αν δεν έπαιζα μπάσκετ! Δεν διάβαζα καθόλου… Είχα μείνει στην πρώτη τάξη… Είχα μείνει γιατί αντιμίλαγα πολύ, αντιμίλαγα στους καθηγητές. Έγραφα 18 και μου βάζανε 9! Ήμουν πολύ καλός στη Χημεία και είχα 9, ας πούμε, στα Μαθηματικά και στη Φυσική 10 και στη Χημεία είχα 18. Και μου λέει η καθηγήτρια της Χημείας “Πως γίνεται να έχεις 18 σε μένα και στους άλλους 9;” και τι της είπα; “Κι εσύ τι ζόρι τραβάς;”. Το άλλο τρίμηνο 9. Και έτσι έμεινα στην ίδια τάξη… Είχα τότε και μαλλάκι… Την επόμενη χρονιά έκοψα μαλλί, ασχολήθηκα πιο επαγγελματικά με το μπάσκετ, μπήκα στην ομάδα του σχολείου και έτσι βγάλαμε το Λύκειο” ανέφερε ο τραγουδιστής.

“Ήμουν σε μια δύσκολη γειτονιά και το έχω ξαναπεί, εμένα το μπάσκετ με έχει σώσει από πολλά. Πάρα πολλά, δεν φαντάζεσαι… Οι περισσότεροι παιδικοί μου φίλοι είναι άλλος στη φυλακή και άλλος για τα ραδίκια… Ήτανε πολύ δύσκολη γειτονιά εκεί και ευτυχώς είχαμε το μπάσκετ” παραδέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν πιστεύει ότι θα μπορούσε να είχε παρασυρθεί αν δεν υπήρχε το μπάσκετ, εκείνος απάντησε “Δεν ξέρω. Η Ομόνοια ήταν κοντά…”.

“Επειδή μεγάλωσα με αδερφές, ο τρόπος που φέρομαι στις γυναίκες είναι όπως θα ήθελα να φερθούν στις αδερφές μου. Εννοείται ότι τις προστατεύω και το έχω κάνει και στο παρελθόν” είπε ο Χρήστος Χολίδης και συνέχισε “Δεν μου χάλαγαν χατήρι από όταν ήμουν μικρός και έχω πάρει τα ηνία της οικογένειας από πολύ νωρίς και όπως μου φέρθηκαν τότε, φέρομαι κι εγώ τώρα. Δεν γύρισα ποτέ την πλάτη στην οικογένειά μου, γιατί και αν ξεχάσεις από που ξεκίνησες και ποιος είσαι, νομίζω δεν έχεις μέλλον. Η οικογένεια είναι το άλφα και το ωμέγα και προσπαθώ να τους κρατάω δεμένους”.

Όσο για τους λόγους που δεν συνέχισε το μπάσκετ, εκείνος ανέφερε “Με χτύπησαν στο φιλότιμο. Εγώ για να βγω να κάνω προπόνηση κάποια στιγμή όταν ήμουνα στο στρατό αγκομαχούσα, περνούσα πολύ δύσκολα. Αντί να μου πουν και ευχαριστώ, με χτύπησαν στο φιλότιμο”.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην περίοδο που άφησε το μπάσκετ και αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι. “Ήμουν σε μία καφετέρια με μία φίλη μου και είπα σταματάω τον αθλητισμό, γιατί με πλήγωσε και η ομάδα και γενικά με πλήγωνε που μετά το στρατό δεν μπορούσα να βοηθήσω την οικογένειά μου. Δεν γίνεται να πηδάω από τα αεροπλάνα και να γυρνάω μετά να παίρνω λεφτά από τον πατέρα μου, δεν το δεχόμουνα. Πούλησα το αμάξι μου γι’αυτό το λόγο και το πούλησα μόνο και μόνο γιατί δεν ήθελα να παίρνω λεφτά από τους γονείς μου. Ανδρώθηκα λίγο απότομα εκεί μέσα…” δήλωσε, ενώ μίλησε και για την περίοδο που πήγε σε ένα σόου της Ρούλας Κορομηλά, αλλά και για την πρώτη του οντισιόν στο Ρομέο.

“Το βλέπω σαν δουλειά, ούτε λειτούργημα κάνω, ούτε κάτι σοβαρό. Τραγουδάω, δεν κάνω κάτι. Είναι μια δουλειά για μένα” είπε για την καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε- χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες- και στην σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού. Είπε, δε, ότι δεν έχει σκεφτεί ακόμα να κάνει οικογένεια, καθώς αυτό είναι για εκείνον κάτι που το νιώθεις.

Πηγή: entertv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ